GNTM 3: Σε καθημερινή διαφήμιση πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Έντουαρντ - Δεν είναι μόνος!

Ποιος το είχε παρατηρήσει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Σε καθημερινή διαφήμιση πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Έντουαρντ - Δεν είναι μόνος!

Το GNTM 3 έχει μπει στις ζωές μας και όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτουμε περισσότερα για τους παίκτες. Έτσι και τον Έντουαρντ τον πετύχαμε σε διαφήμιση στην τηλεόραση.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν παρατηρήσει αλλά ο Έντουαρντ περνάει από τις οθόνες μας και εκτός GNTM αφού πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση τσίχλας και μάλιστα φιλάει παθιασμένα την "αγαπημένη" του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού η συμπρωταγωνίστρια του είναι επίσης μοντέλο που πέρασε από το GNTM αλλά δεν κατάφερε να περάσει από το bootcamp. Kαι μιας και μιλάμε για τον Έντουαρντ δείτε φωτογραφίες του όταν βγήκε από το παιχνίδι.

έντουαρντ gntm διαφήμιση
έντουαρντ διαφήμιση

GNTM 3: Σε γνωστό μέρος της Αθήνας ο Έντουαρντ - Οι πρώτες εικόνες

Σε λίγες μέρες το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του αφού στις 15 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Η κάμερα, μάλιστα, τσάκωσε τον Έντουαρντ σε μια χαλαρή βόλτα του στην Αθήνα.

Η κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής εντόπισε τον ξανθό παίκτη του GNTM 3 στην Αθήνα να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του.

Το φαβόρι του ριάλιτι φαινόταν αρκετά εύθυμος και χαλαρός ακούγοντας μουσική και κάνοντας την γυμναστική του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

GNTM 3: Η κολλητή του Έντουαρντ αποκαλύπτει - "Είναι πολύ δημοφιλής στα κορίτσια και..."

Στο Happy Day μίλησε η κολλητή φίλη του Έντουαρντ Στεργίου από το GNTM 3 και αποκάλυψε αν ο αληθινός χαρακτήρας του φίλου της έχει αλλάξει αλλά και πως τα πηγαίνει έξω από το παιχνίδι με τις γυναίκες.

“Όσο περνάει ο καιρός τον βλέπω όπως ακριβώς τον άφησα για να μπει μέσα. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Έχει αυτό το χιούμορ που με κάνει και κλαίω από τα γέλια με τις ατάκες που πετάει. Δεν βλέπω κάποια διαφορά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Ο Έντι πιο μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν είχε καμία σχέση. Οπότε στα 18-19 άρχισε δειλά δειλά να ασχολείται και έκανε τις πρώτες φωτογραφήσεις και εμείς τον κοροϊδεύαμε τότε. Είναι πολύ δημοφιλής στα κορίτσια. Αν έβρισκε αυτό που ήθελε έκανε σχέση, αν δεν το έβρισκε δεν θα καθόταν κάπου που δεν ήθελε. Ήταν και είναι τέτοιος τύπος.

Μέσα του μπορεί να ήθελε να φτάσει στην 5αδα αλλά δεν ήξερε αν μπορεί να φτάσει. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και λιγοστεύουν τα άτομα είναι πιο εύκολο και γι’ αυτόν. Εκτός του GNTM ο Έντι θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Δήμο. Εκτός από τον Έντι, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής αξίζουν να κερδίσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα.