Big Borther: Κατακεραύνωσε τον Ζακ η Άννα Μαρία - "Το παίζει, είναι ψεύτικος!

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Borther: Κατακεραύνωσε τον Ζακ η Άννα Μαρία -

Φτάσαμε στον ημιτελικό του Big Brother και ο κάθε παίχτης ξεχωριστά μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και απαντά σε ερωτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη για τα γεγονότα της εβδομάδας, έτσι και η Άννα Μαρία.

Η εκρηκτική παίκτρια αφού κάλεσε τον κόσμο να την ψηφίσει ρωτήθηκε για το πως της φαίνεται που ο Ζακ και ο Γρηγόρης πήραν ασυλία. Η ίδια μιλώντας για τον Ζακ, σκιαγράφησε ένα παίκτη ψεύτικο που δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα μέσα στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία μίλησε για απουσία του παίκτη από κάθε ένταση μέσα στο σπίτι και δήλωσε πως το παίζει χαμηλών τόνων και ταπεινός αλλά δεν είναι έτσι! Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη - "Έχασα όλη μου την περιουσία!"

Big Brother: Τα τρυφερά λόγια του Κεχαγιά στην Σοφία - "Θέλω να είσαι..."

Συγκινημένη ήταν η Σοφία Δανέζη στο live επεισόδιο του Big Brother, με την ίδια να συναντά την έκπληξη σε ένα πρόσωπο, που φαίνεται πως της έδωσε δύναμη με την παρουσία του.

Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια είναι για ακόμη μια φορά υποψήφια για αποχώρηση και βρίσκεται ξανά στην κρίση του κοινού, με το «Μεγάλο Αδελφό» να της ζητά να έρθει στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως είναι φαβορί για την αποχώρηση.

Η ίδια έδωσε τα εύσημα στους Ζακ-Γρηγόρη για την παρουσία στον τελικό και, τότε, παρουσιάστηκε μπροστά της ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Οι δυο τους αντάλλαξαν όμορφες κουβέντες, με τον Δημήτρη να της λέει χαρακτηριστικά πως θέλει να είναι καλά και ευελπιστεί στην πρόκρισή της στον τελικό.

Big Brother: Το καρφί του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παραγωγή του ΣΚΑΙ - "Εγώ ενημερώθηκα από τον..."

Η σχέση της παραγωγής του ΣΚΑΪ και του Ανδρέα Μικρούτσικου μοιάζει να είναι… τεταμένη από το live του Big Brother της προηγούμενης Παρασκευής (4/12), με τον γνωστό παρουσιαστή να μη διστάζει και σήμερα (11/12) να… πετάξει το «καρφί» του.

Με το που ξεκίνησε το ζωντανό επεισόδιο για τον ημιτελικό του ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο Χάρης Βαρθακούρης χαιρέτησε τον Μικρούτσικο κι εκείνος από πολύ νωρίς έδειξε πως, για ακόμη μια φορά, έχει… άγριες διαθέσεις.

Ξεκίνησε με ένα γενικό σχόλιο για όσα περιμένουμε σε αυτό τον ημιτελικό, με τον Βαρθακούρη να αναφέρει πως καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και, τότε, ο Μικρούτσικος επεσήμανε πως έμαθε… από τον ταξιτζή για το γεγονός αυτό, ψέγοντας την παραγωγή, ότι δεν τον είχε ενημερώσει.