Big Brother: Αυτοί οι δύο παίκτες αποχώρησαν ένα βήμα πριν τον τελικό

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί οι δύο παίκτες αποχώρησαν ένα βήμα πριν τον τελικό

Το live του ημιτελικού στο Big Brother έφτασε στο τέλος του και ανακοινώθηκαν οι παίκτες που έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

Να θυμίσουμε πως από την ψηφοφορία εξαιρούνταν ο Ζακ και ο Γρηγόρης που πήραν την ασυλία μέσα από αγωνίσματα και έτσι πάνε κατευθείαν στον τελικό. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη - "Έχασα όλη μου την περιουσία!"

Ο πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Χρήστος Βαρουξής με την 'Αννα Μαρία να βάζει τα κλάματα ύστερα ανακοίνωσε πως ήταν μεγάλη δοκιμασία για αυτόν να ζει χωρίς τον αδερφό του. Ο δεύτερος που τελικά δεν κατάφερε να πάει στον τελικό είναι ο Θέμης που μπήκε από μόνος του υποψήφιος προς αποχώρηση.

Κάπως έτσι, η πεντάδα του τελικού είναι η εξής: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Ζακ Ιωαννίδης και Δημήτρης Πυργίδης.

Big Brother: Οι κατηγορίες της Σοφίας στον Γρηγόρη - "Έπρεπε να μιλήσεις!"

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκεται το Big Brother και οι παίκτες λίγο πριν την διπλή αποχώρηση ρωτήθηκαν από τους πρώην συμπαίκτες τους κάποια πράγματα που χρειαζόντουσαν εξηγήσεις. Ύστερα από αυτό η Σοφία έξω φρενών τα έβαλε με τον Γρηγόρη.

Στο σαλόνι οι παίκτες άκουσαν τις ερωτήσεις των πρώην συμπαικτών τους όσον αφορά τις σχέσεις τους και τις μεταξύ τους εντάσεις. Κάποιοι από αυτούς όπως η Σοφία θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και με αφορμή τις ερωτήσεις αυτές ξέσπασε στον Γρηγόρη.

Πιο συγκεκριμένα του είπε πως όφειλε να υπερασπιστεί περισσότερο την Δημήτρη Κεχαγιά κάτι που δεν έκανε και αντιθέτων σώπασε ενώ η ίδια πάντα λέει τα πράγματα όπως είναι . Μάλιστα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ψεύτικες φιλίες.

Big Borther: Κατακεραύνωσε τον Ζακ η Άννα Μαρία - "Το παίζει, είναι ψεύτικος!

Φτάσαμε στον ημιτελικό του Big Brother και ο κάθε παίχτης ξεχωριστά μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και απαντά σε ερωτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη για τα γεγονότα της εβδομάδας, έτσι και η Άννα Μαρία.

Η εκρηκτική παίκτρια αφού κάλεσε τον κόσμο να την ψηφίσει ρωτήθηκε για το πως της φαίνεται που ο Ζακ και ο Γρηγόρης πήραν ασυλία. Η ίδια μιλώντας για τον Ζακ, σκιαγράφησε ένα παίκτη ψεύτικο που δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα μέσα στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία μίλησε για απουσία του παίκτη από κάθε ένταση μέσα στο σπίτι και δήλωσε πως το παίζει χαμηλών τόνων και ταπεινός αλλά δεν είναι έτσι!