Ο Βασιλάκος δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με παίκτρια του Bachelor - Ποια είναι;

Δεν το έχει ξανά κάνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Βασιλάκος δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με παίκτρια του Bachelor - Ποια είναι;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγο μετά την λήξη του χθεσινού επεισοδίου του The Bachelor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με μια παίκτρια, κάτι που δεν έχει ξανά κάνει ποτέ.

Στην Τελετή των Ρόδων η κοπέλα που δεν κατάφερε να κερδίσει από τον Παναγιώτη το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Σία Βοσκανίδου, η οποία έκανε το απίστευτο μετά την αποχώρηση της.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του, κατάφερε όμως να είναι η μοναδική που βρίσκεται στις φωτογραφίες του λογαριασμού του.

Ο Παναγιώτης έδειξε με αυτή του τη κίνηση σε πόσο μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια την έχει και ως λεζάντα έγραψε τα εξής: «Σία σε ευχαριστώ για όλα !! Το Bachelor για εμένα ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα με ένα πολύ δυνατό ραντεβού ! Θα το θυμάμαι για πάντα !! Σου εύχομαι ότι καλύτερο»

Η Σία Βοσκανίδου φυσικά σχολίασε την συγκεκριμένη δημοσίευση: «Παναγιώτη είσαι ο Μπατσελορ της καρδιας μας».

bachelor βασιλάκος και βοσκανίδου

κείμενο του βασιλάκου για τη βοσκανίδου

The Bachelor: Τόσο κοστίζει το κόσμημα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ; Ντροπή...

Στο επεισόδιο του The Bachelor, επιβεβαιώθηκαν όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά, και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δώρο στη Νικόλ ένα συγκλονιστικό σετ κοσμημάτων, κολιέ και σκουλαρίκια! Εντυπωσιακά και ενώ διακριτικά, βγάζουν μάτι... Το νούμερο 1 λαγωνικό του instagram, η Soula Glamorous, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η... τιμή των κοσμημάτων;

Τόσο κοστίζουν τα κοσμήματα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ στο The Bachelor;

Αφού πρώτα η Soula Glamorous με το καυστικό της χιούμορ άρχισε να αναφέρει πως είναι από Ali exrpess τα κοσμήματα, δηλαδή πολύ φθηνά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει με σχεδόν μηδενική αξία και για του λόγου το αληθές ιδού το υλικό:

Βασιλάκος δίνει κόσμημα στη Νικόλ

Νικόλ The Bachelor κοσμήματα

Νικόλ The Bachelor τιμή κόσμημα

Κόσμημα νικόλ βασιλάκος the bachelor

Ωστόσο, εμείς να πούμε πως είναι αδύνατο να κοστίζουν τόσο γιατί γενικά η παραγωγή του The Bachelor έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα οικονομικό κι έχει σπαταλήσει πολλά λεφτά πάνω σε αυτό! Οπότε, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για απλό πείραγμα...