Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε για τον Μικρούτσικο - «Σήμερα είναι στεναχωρημένος γιατί..»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε για τον Μικρούτσικο - «Σήμερα είναι στεναχωρημένος γιατί..»

Μετά το χθεσινό live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και έστειλε το μήνυμα του στον Ανδρέα Μικρούτσικος, γιατί όπως δήλωσε ο παρουσιαστής ήταν αρκετά στεναχωρημένος.

Στο χθεσινό live, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε δύο φορές στον παρουσιαστή και για αυτόν τον λόγο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη με εμένα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι…έρωτας με την πρώτη ματιά»

Κατά τη διάρκεια του σόου, μάλιστα, σε ένα κενό από τις εμφανίσεις των ζευγαριών ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε:

"Στέλνω ένα μεγάλο φιλί στον φίλο μου Ανδρέα Μικρούτσικο που ξέρω ότι σήμερα είναι στενοχωρημένος, ξέρει αυτός γιατί και να του πω ότι τον αγαπάω και ότι ανυπομονώ. Ξέρει αυτός γιατί" χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πρόκειται να βρεθεί ως guest κριτής στο J2US πολύ σύντομα.

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο

Τα πάνω κάτω στο Open - Το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη;

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης από το Happy Day η είδηση πως ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης σταματά να συνεργάζεται με τον σταθμό του Open.

Πιο συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου ενημέρωσε πως στο τέλος αυτής της σεζόν ολοκληρώνονται οι παραγωγές του παρουσιαστή και η μόνη παραγωγή που θα του απομείνει θα είναι το Style me up.

Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές, My Greece, The Booth και Γράμμα για εσένα πρόκειται να ολοκληρωθούν με τελευταία το Just the two of us που τον Δεκέμβρη κλείνει αυλαία.

Όσον αφορά το Έλα Χαμογέλα και το Ευτυχείτε, εκεί ο Νίκος Κοκλώνης είναι συμπαραγωγός. Απασφάλισε ο Νίκος Κοκλώνης για το εξώδικο της Ραχήλ Μακρή - «Έχει πληρωθεί για πέντε επεισόδια»

«Ό,τι ετοιμάζεται από τον Γενάρη και μετά στο Open δεν είναι από τον Νίκο Κοκλώνη. Ενδεχομένως από κάποια στελέχη του Open υπήρξε μια μικρή ενόχληση όταν κάποιες παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη αντιμάχονταν η μία την άλλη» είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ωστόσο ανέφερε πως επικοινώνησε τόσο με το Open, όσο και με τον Νίκο Κοκλώνη, οι οποίοι διέψευσαν τις πληροφορίες περί αποχώρησης.