Συγκίνησε η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της - «Το παντοτινό μωρό μου...»

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της - «Το παντοτινό μωρό μου...»

Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η αγαπημένη ηθοποιός συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να ευχηθεί στο «παντοτινό μωρό της» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Είναι γνωστό πως η Νένα Χρονοπούλου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της και δε διστάζει να το δείχνει συχνά και μέσα από τις αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά, του ευχήθηκε με δύο τωρινές φωτογραφίες και στάθηκε στο πόσο πολύ έχει μεγαλώσει, ο 16χρονος πλέον γιος της. Δείτε εδώ και τα συγκινητικά λόγια του συζύγου της για τον γιο τους.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Μεγαλώνουμε…Δεν το πιστεύω πως ο έφηβος της φωτογραφίας είναι ο ίδιος άνθρωπος με το “μωρό” μου…Κι όμως σε 4 ημέρες κλείνει τα 16… Το παντοτινό “μωρό” μου”»!

Νένα Χρονοπούλου γιος

Εκτός εαυτού η Νένα Χρονοπούλου με τους "Κου Κου" - «Σαχλό, αισχρό, άτοπο, χυδαίο»

Εκτός εαυτού βγήκε η Νένα Χρονοπούλου, με ένα ατυχές αστείο που έκαναν στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» το οποίο πρόβαλλε τα παιδιά ΑΜΕΑ. Για το λόγο αυτό δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook που ξέσπασε.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως στην έναρξη της εκπομπής τους, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου για την εκπομπή των Κου Κου

Έγινε και αυτό...
Τώρα πως να το χαρακτηρίσω το συγκεκριμένο γεγονός, ατυχές, σαχλό, αισχρό, άτοπο, χυδαίο, όλα αυτά μαζί και κάτι παραπάνω ακόμα;

Και να θέλει κάποιος να δικαιολογήσει το "αστειάκι" που τόσο χαριτωμένο το βρήκανε από την παραγωγή του πρωινού του STAR CHANEL, ώστε να το αφήσουν να "περάσει" όπως λέγεται στη γλώσσα της τηλεόρασης σαν το διαφημιστικό πρόμο της σημερινής εκπομπής, το φιλότιμο και η ευαισθησία μου δε με αφήνει.
Γιατί απλά είσαστε όλοι επαγγελματίες και η πολύχρονη πείρα σας θα έπρεπε να σας χτυπήσει το καμπανάκι της συναίσθησης του τι λέτε !!!

Δεκάδες οι κοινοποιήσεις και τα παράπονα για την παρέα των "Κου - κου", χιλιάδες οι γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν αστείο αλλά πληγώθηκαν από το "δήθεν" χιουμοριστικό λογοπαίγνιο με το "Γιωργάκη" που δε μιλάει επειδή ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... Και τα ξεκαρδιστικά γέλια της Ρεπαπή.

Για να συννενοηθούμε, έχω και εγώ έναν τέτοιο Γιωργάκη σπίτι μου, μόνο που τον λένε Χρηστάκη, έχει και η Αρετή αλλά τον βαφτίσανε Παναγιώτη, έχει και η Αριστέα και τον λένε Παναγιώτη - Ανάργυρο, και η Μαρία έχει μία Εβελίνα, και ο Βαγγέλης ένα Στάθη, και πόσες και πόσοι, μανούλες και πατεράδες ακόμη αντιστοίχως έχουν έναν τέτοιο Γιωργάκη σπίτι τους.

Με την τεράστια διαφορά πως οι δικοί μας Γιωργάκηδες έμαθαν όλους εμάς πρώτα να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας και μετά να εκφραζόμαστε έτσι χυδαία για τους ανθρώπους και μάλιστα δημόσια.
Οι δικοί μας Γιωργάκηδες, μας έκαναν να σεβόμαστε και το μυρμήγκι και να μην κρίνουμε τους ανθρώπους από το αν μιλάνε αλλά από αυτά που λένε όταν μιλάνε.

Οι δικοί μας Γιωργάκηδες μας έμαθαν πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ, εσείς ακόμα να το μάθετε άνθρωποι της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ;

Μάθετε λοιπόν πως οι δικοί μας Γιωργάκηδες, που δεν κατάφεραν ποτέ να μιλήσουν με τη δική σας ευφράδεια, και ευτυχώς, σήμερα όλους εμάς μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους, και ακόμα περισσότερο περήφανους γιατί διαπιστώσαμε πως μπορεί να μην καταφέρουν να μιλήσουν ποτέ, όμως θα παραμείνουν για πάντα πλάσματα που ξεχυλίζει από μέσα τους η αγνότητα, πλάσματα γεμάτα φως, και θα είναι αυτά ακριβώς που ήταν από τη στιγμή που ήρθαν στη ζωή, καλόψυχα, καλοπροέραιτα, δίχως κακίες, κόμπλεξ και μικρότητες που δυστυχώς υπάρχουν παντού...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Το συγκεκριμένο έργο θα συνεχιστεί σε πολλά επεισόδια...
Μείνετε συντονισμένοι...
Συντονιζόμαστε και όλοι εμείς...

Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου για την υγεία του γιου της - «Καταρρέω! Έχω προσευχηθεί ώρες για να ζήσει»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου, την οποία έκανε με αφορμή το κλείσιμο των ειδικών σχολείων λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Η ηθοποιός, μίλησε για τον γιο της, εκφράζοντας τον φόβο της για την υγεία του.

Όπως έγραψε, καταρρέει στην σκέψη πως μπορεί να τον δει στην κατάσταση που ήταν, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε μικρή πολύ μικρή ηλικία.