Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...»

Η Ιωάννα Τούνη είναι καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων θέλησε απαντήσει ανοιχτά για την πρόταση που δέχθηκε και απέρριψε από το Survivor, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή αλλά και στα χρήματα που της προσέφερε η παραγωγή.

Η αγαπημένη influencer βρέθηκε και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγο καιρό μιας και έγινε γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τη θέλει στον νέο κύκλο του Survivor.

Ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει κλείσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να φεύγει για Άγιο Δομίνικο, εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να λάβει μέρος στο Survivor.

«Έχω δύο εταιρείες έχω 12 υπαλλήλους, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω, να αφήσω το κινητό μου και τα πάντα πίσω και να τα βρω στάχτη.

Από χρήματα μου είπαν ότι σκέφτονται να μου δίνουν 4.500 την εβδομάδα. Δεν μπορώ να πάω γιατί το κέρδος που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι είναι μέσα στα δημοφιλέστερα πρόσωπα της Google για το 2020.

Πως μας ξέφυγε: Το πιο επικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok ασυζητητί

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να είναι λάτρης του Instagram, ωστόσο, πλέον είναι ενεργή και στο Tik Tok και όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, βγάζει επικά βιντεάκια που αμέσως μαζεύουν χιλιάδες likes και προβολές.

Μπορεί ένα πρόσφατο που ανέβασε να έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, ωστόσο, επικό είναι και ένα πιο παλιό που είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό της.

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει αποδείξει είναι άνθρωπος που δεν έχει κόμπλεξ και δεν την ενοχλεί να "τσαλακωθεί". Έτσι μέσα από ένα βίντεο της στο Tik Tok μας έδειξε πως είναι το πρόσωπο της στην κανονικότητα και μετά κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα.

Είναι ένα βίντεο του Ελληνικού Tik Tok που αξίζει σίγουρα να δεις!

Να σημειώσουμε πως το όνομα της Ιωάννας Τούνη είναι μέσα στα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google. Δείτε ποιοι άλλοι είναι.