The Bachelor: Αποκάλυψη "φωτιά" από την Σία - «Ο Παναγιώτης θα καταλήξει με την...»

Και όμως, δεν είναι αυτή που νομίζετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αποκάλυψη

Η Σία Βοσκανίδου μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor, βρέθηκε στο πλατό του Happy Day όπου μίλησε για το ριάλιτι και τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μεταξύ άλλων, έκανε την δική της πρόβλεψη για την νικήτρια και η δήλωση της είναι "φωτιά".

Η μελαχρινή καλλονή χαρακτηριστικά είπε πως «νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν».

Αυτή είναι η δήλωση "φωτιά" της Σίας για τη νικήτρια του The Bachelor

«Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές» πρόσθεσε η όμορφη Σία από το Bachelor. «Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώτης είναι και απρόβλεπτος».

Η Σία βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό που θα παρακολουθήσουμε αυτή την Παρασκευή 18/12. Όμως την Τετάρτη 16/12 θα δούμε και την τελευταία αποχώρηση από τη βίλα.

Ωστόσο σίγουρο είναι πως ο Βασιλάκος θα καταλήξει με αυτή την παίκτρια του The Bachelor

Τι κι αν δείχνει να είναι τρελός για τη νικήτρια, τι κι αν οι δυο τους πήγαν ήδη μαζί ταξίδι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη χώρισε μετά το τέλος του The Bachelor και δε δίστασε να τα φτιάξει με μία άλλη παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιλέγει να συνεχίσει τη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι με τη Νικολέττα.

Μάλιστα, ο φακός τους έπιασε στο πρώτο τους κοινό ταξίδι - δείτε εδώ τις φωτογραφίες. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Bachelor χώρισε ξανά και πως δεν είναι πλέον μαζί με την Νικολέττα αφού όπως δείχνουν όλα, η σχέση τους δεν μπόρεσε να κρατήσει μετά το τέλος του ριάλιτι.

Με αυτή τα φτιάχνει ο Βασιλάκος αφού χωρίζει τη νικήτρια του The Bachelor

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασιλάκος αφού χωρίζει την Νικολέττα, βρίσκει στην ευκαιρία να πέσει στην αγκαλιά μίας άλλης παίκτριας η οποία του είχε ξυπνήσει τα αισθήματα μέσα στο παιχνίδι ωστόσο δεν πρόλαβε να το εκφράσει καθώς έφυγε κάπως νωρίς.

Ο λόγος για την Μαρίνα που ήταν και η μοναδική παίκτρια που μέχρι στιγμής αποχώρησε οικειοθελώς. Οι δυο τους τα έφτιαξαν λίγο καιρό αφού ο Βασιλάκος έδωσε τέλος στη σχέση του με την Νικολέττα.