Η πρώτη αντίδραση του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor - «Λυπούμαστε...»

Η ανάρτηση και το όμορφο μήνυνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor - «Λυπούμαστε...»

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρησή του από το Survivor, o παραγωγός του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε την πρώτη του ανάρτηση προκειμένου να εκφράσει πόσο λυπάται που δε θα έχει κοντά του τον φίλο του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εξήγησε πως ενώ αγαπά το κόνσεπτ του Survivor, δεν μπορεί να ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα - δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Από τη μεριά του, ο Αζτούν Ιλιτζαλί έκανε μία δική του ανάρτηση προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Oλόκληρη η ομάδα του Survivor έζησε μια υπέροχη εμπειρία με τον Σάκη. Λυπούμαστε που δε θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί φέτος αλλά είμαστε εξίσου χαρούμενοι για αυτόν και την οικογένειά του. Ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα αδερφέ μου».

Σάκης Τανιμανίδης Ατζούν Ιλιτζαλί

Το αποκάλυψαν στο Πρωινό - Σε νέο ριάλιτι επιβίωσης μετά το Survivor o Τανιμανίδης

Η εκπομπή Πρωινό θέλησε να κάνει μία τρομερή αποκάλυψη για ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης που πρόκειται να ξεκινήσει, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εκπομπής, στο ριάλιτι αυτό θα βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από το Survivor, λόγω της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του.

Αργότερα το πρωινό έκανε γνωστό πως ο ALPHA έχει σκοπό να βγάλει ένα νέο ριάλιτι στο οποίο θα δούμε ζευγάρια από την ελληνική showbiz. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν ήταν και αυτά του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη αλλά και του Παναγιώτη Βασιλάκου με την νικήτρια του The Bachelor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή.

Σάκης Τανιμανίδης survivor

"Έκλεισε" - Δεν πάει Δομίνικο ο Τανιμανίδης! Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor

Το απόλυτο σούσουρο έχει γίνει αυτές τις μέρες με τον νέο κύκλο του Survivor καθώς δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα ονόματα των Μαχητών και των Διασήμων αλλά ούτε και το όνομα του παρουσιαστή. Μέχρι πριν λίγο, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν το όνομα που ακουγόταν για την παρουσίαση με τον ίδιο όμως τελικά να το απορρίπτει.

Μετά τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.

Έτσι, είναι πλέον οριστικό ότι στο τιμόνι της παρουσίασης δεν θα δούμε τον Τανιμανίδη. Ποιος όμως θα πάρει την θέση του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έλα Χαμογέλα και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αυτός που θα πάρει την θέση του είναι ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο τις προηγούμενες χρονιές είχε τον ρόλο του συμπαρουσιαστή.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Survivor πρόκειται να γίνει στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αν όλα εξελιχθούν ομαλά.

Αναφορικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά βήματα του Τανιμανίδη, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha είναι τα δυο κανάλια που τον έχουν προσεγγίσει χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο