Άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού με τον καλεσμένο της - «Δεν το έκανες αυτό»

Σηκώθηκε από τι θέση της! Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού με τον καλεσμένο της - «Δεν το έκανες αυτό»

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά σήμερα 14/12 το πρωί την ώρα της συνέντευξη με τον έναν από τους δυο καλεσμένους που υποδέχτηκε στο Πρωινό. Αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σουξές και η Ελένη Καρακάση βρέθηκε στο πλατό και μίλησαν για όλες τις εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά.

Για αυτό το λόγο η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη με τον καλεσμένο της

Κάποια στιγμή της συνέντευξης, ο ηθοποιός μιλώντας για την μεγάλη απώλεια των κιλών του, αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στις λιχουδιές και συγκεκριμένα στην... παρμεζάνα.

Περιέγραψε, ένα περιστατικό όταν σε πρεμιέρα του Εθνικού, πήρε την παρμεζάνα όλη από τον μπουφέ. «Δεν το έκανες...», του είπε η παρουσιάστρια και λίγα λεπτά μετά του έδωσε δώρο... λίγο από το συγκεκριμένο τυρί.

Άφωνη έμεινε και όταν καλεσμένος της αποκάλυψε το χωρισμό του στον αέρα του Πρωινού

Ο καλεσμένος που κάθισε στον καναπέ του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης έκανε την Φαίη Σκορδά να παγώσει μόλις ανακοίνωσε στον αέρα τον χωρισμό του.

Ο λόγος για τον Βαλάντη ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Πρωινού εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια για τον χωρισμό του και δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε χωρίσει και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή που δεν το έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που θα ήθελα να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής.

Οι άνθρωποι ξεκινούν αλλιώς, αλλάζουν στην πορεία, παίζει πάρα πολύ υποκρισία. Τον τελευταίο καιρό φανερώνονται οι άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι. Έδωσα πολλές ευκαιρίες για τις οποίες μετάνιωσα και γι’ αυτό θέλω να τα διαγράψω όλα. Θα μπορούσε να μην υπήρχε καν» κατέληξε λέγοντας ο Βαλάντης.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα