Δυσάρεστες εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - «Θα έχει πάνω από 90% αναπηρία...»

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστες εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - «Θα έχει πάνω από 90% αναπηρία...»

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υγεία του γνωστού παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του στο T- Live, θα έχει πάνω από 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο κύριος Τάτσης συνομίλησε σήμερα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξήγησε από τη μία ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα έχει η ασφαλιστική εταιρεία του λεωφορείου που έπεσε πάνω στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ενώ μοιράστηκε και το πόρισμα της ομάδας γιατρών που τον παρακολουθεί.

«Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο – φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση.

Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τάτσης, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής υπέφερε από πόνους στο κεφάλι.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης υγεία

Πώς έγινε το ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί σε ρεπορτάζ του Star την ημέρα που έγινε το ατύχημα, το λεωφορείο βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς την παραλιακή και περίπου 200 με 250μ. πριν το φανάρι της διασταύρωσης με την Καλύμνου για κάποιο λόγο ο οδηγός του λεωφορείου ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα έκανε έναν ελιγμό, προκειμένου να μπει στην αριστερή λωρίδα και στη συνέχεια να στρίψει στην οδό Καλύμνου με προορισμό τη Βάρη.

Εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος. Φαίνεται πως και ο ίδιος προσπάθησε να κάνει κάποιον ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ατύχημα