Survivor: «Έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που μπαίνουν στους διάσημους

Θα γίνει χαμός στο ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: «Έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που μπαίνουν στους διάσημους

Το Survivor ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό και μόλις σήμερα «έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να μπουν στην ομάδα των διασήμων και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά όλα τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, μαζί τους δεν θα έχουν τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως θα μείνει δίπλα στη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχει ακουστεί ότι μέρος στο Survivor θα λάβει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης. Δείτε εδώ και ποιες γυναίκες έχουν συμφωνήσει.

Survivor Ιωάννης Μελισσανίδης

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Αλέξης Παππάς
Survivor Περικλής Κονδυλάτος
Survivor Πάνος Καλλίδης
Survivor Μιχάλης Αρναούτης

Survivor: "Βόμβα" από Ατζούν - Θα εμβολιάζει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξασφαλίσει τις δόσεις του εμβολίου ενάντιας στον κορωνοϊό, προκειμένου να το κάνουν οι παίκτες και η παραγωγή του Survivor, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός έχει εξασφαλίσει 350 εμβόλια όπου θα κάνουν όλοι μόλις φτάσουν στο σημείο των γυρισμάτων, ενώ θα μείνουν και 15 μέρες καραντίνα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η εξασφάλιση των εμβολίων έχει γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Αγίου Δομινίκου, όπου εκεί ο Τούρκος έχει ισχυρή δύναμη. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.