Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Κεχαγιάς: «Συγγνώμες έχουν ειπωθεί...»

Τι είπε για το σκηνικό με τον Χρήστο Βαρουξή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Κεχαγιάς: «Συγγνώμες έχουν ειπωθεί...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και φάνηκε να είναι πολύ ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή, με τον ίδιο να αναφέρει πως πολλές συγγνώμες έχουν ειπωθεί μέσα στο σπίτι αλλά λίγες ήταν πραγματικές.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother φάνηκε πως δεν μετάνιωσε την πράξη του από την πρώτη κιόλας στιγμή και όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, αντιλήφθηκε ότι του ζήτησαν να πει συγγνώμη αλλά δε θέλησε να το κάνει.

«Το αντιλήφθηκα πλήρως αλλά εμένα δε θα μου πει κανένας ποτέ τι θα κάνω. Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω εγώ και που θεωρώ σωστό. Εγώ θεώρησα σωστό να πω πολλά περισσότερα από συγγνώμες γιατί συγγνώμες έχουν ειπωθεί εκεί μέσα πάμπολες φορές», ξεκαθάρισε, ενώ νωρίτερα μέσα στη μέρα, απάντησε στο τι θα κάνει αν η Σοφία Δανέζη γυρίσει στον πρώην της.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή, που σηκώθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς να ψηφίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με όλους. Ο ίδιος ψήφισε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία και, εκείνη τη στιγμή, άρχισε πρώτα να τσακώνεται με την Κρητικιά δικηγόρο, σχετικά με το τι χαρακτήρα έχουν οι δυο τους και η Σοφία επιδείξει στο ριάλιτι.

Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο Θέμης Κανέλλος, με τον Κεχαγιά να είναι έξαλλος μαζί του, αφού του έλεγε πως δεν μπορεί να προσβάλλει τα… περίφημα παντελόνια του. Ο Θέμης τον ειρωνεύτηκε, αλλά παραδόξως συνέχεια δεν υπήρξε.

Στο τέλος, ο Χρήστος Βαρουξής του έκανε μια ερώτηση, με αφορμή τον καβγά με την Άννα Μαρία, με τους δύο παίκτες να έρχονται πολύ κοντά και σχεδόν να φτάνουν στα χέρια. Ο Κεχαγιάς έφυγε από το σαλόνι και συνέχισε να βρίζει… θεούς και δαίμονες, δείχνοντας σε έξαλλη κατάσταση.