My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας!

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας!

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του μετά από αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών. Ποιος όμως κατάφερε να αναδειχθεί νικητής της ημέρας και να κερδίσει τον έξτρα βαθμό;

Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές όσο και τους συμπαίκτες τους για σήμερα ήταν ο Χρήστος Παντελίδης ο οποίος συγκέντρωσε 15,7 βαθμούς και στη δεύτερη θέση βρέθηκε Αρετή Λις η οποία συγκέντρωσε 13 βαθμούς.

Τελικά, και οι δύο παίκτες κέρδισαν από έναν βαθμό αφού οι ψήφοι των υπολοίπων διαγωνιζόμενων ισοβάθμισαν. Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Αρτέμις με 8 βαθμούς ενώ την Κυριακή να υπενθυμίσουμε πως αποχώρησε η Σουζάνα.

Έκτακτη ανακοίνωση από το ΣΚΑΙ για το τελικό του My Style Rocks

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks με το ΣΚΑΙ να βγάζει μια έκτακτη ανακοίνωση αναφορικά την μέρα αυτή.

Πριν από λίγο ξεκίνησε το επεισόδιο του My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη να προχωρά σε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον τελικό αλλά και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να έχουμε δύο αποχωρήσεις.

Στην έναρξη του επεισοδίου, η Κατερίνα Στικούδη είπε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθατε στην τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks, την εβδομάδα του μεγάλου τελικού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθε αυτή η στιγμή. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν άγχος, όμως τα παιδιά εδώ και 15 εβδομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Από τους 8 διαγωνιζόμενους, μόνο οι 6 θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η πρώτη μας αποχώρηση θα γίνει αύριο και η δεύτερη αποχώρηση θα γίνει στο θεματικό επεισόδιο της Πέμπτης. Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, πάρα πολλές ανατροπές, γι αυτό πρέπει να μείνετε κοντά μας. Οι βαθμολογίες που θα παίρνουν καθημερινά οι διαγωνιζόμενοι θα επηρεάσουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Η συνολική βαθμολογία τους θα συνυπολογιστεί στο τέλος με τις δικές σας ψήφους κι έτσι θα αναδειχτεί ο νικητής ή η νικήτρια του My Style Rocks. Η μάχη θα είναι σκληρή και αυτός που θα ξεχωρίσει θα είναι αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές στιλιστικά».

Μεταξύ των άλλων, στο σημερινό πλατό του My Style Rocks είδαμε ως guest κριτή την Βάσω Κολλιδά και όπως φαίνεται αναμένεται να δούμε και άλλες αλλαγές και εκπλήξεις.