Γιάννης Πάριος: Συγκίνησε με τα λόγια του για τη Σοφία Αλιμπέρτη - «Είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος...»

Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Πάριος: Συγκίνησε με τα λόγια του για τη Σοφία Αλιμπέρτη - «Είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος...»

Ο Γιάννης Πάριος ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω και συγκίνησε με τα λόγια του για τους γιους του και για τη Σοφία Αλιμπέρτη, τονίζοντας πως για τα παιδιά τους αποτελεί σε κάθε περίπτωση τον πολυτιμότερο άνθρωπο.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στα παιδιά του, στον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ήδη κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής αλλά και στον 18χρονο Νικόλα Βαρθακούρη ο οποίος μπαίνει τώρα στον χώρο και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει.

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή του Γιάννη Πάριου

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο, στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Αγ.Φανούριος". Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.