Δούκισσα Νομικού: Έβαψε και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της - Το makeover που εντυπωσίασε

Πως σας φαίνεται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Έβαψε και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της - Το makeover που εντυπωσίασε

Μια αλλαγή στην εμφάνιση της θέλησε να κάνει η Δούκισσα Νομικού για να ανανεωθεί εν μέσω καραντίνας μιας και έρχονται και γιορτές. Η παρουσιάστρια - μοντέλο έβαψε, αλλά και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της. Μάλιστα, το makeover της εντυπωσίασε τις διαδικτυακές της φίλες που σχολίασαν με τα πιο όμορφα λόγια κάτω από την ανάρτηση της στο Instagram.

Μπορεί να είναι μια full time μαμά και να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την μικρή Αναστασία και τον Σάββα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, έχοντας βρει λίγο χρόνο από τα ατελείωτα παιχνίδια στο σπίτι με τα παιδιά της, αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή για να την βρει ο νέος χρόνος ανανεωμένη.

Μάλιστα, δημοσίευσε το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας εντυπωσιακή στο φακό.

«Καλημέρα! Ξεκίνησα το δικό μου...makeover! Νέο χρώμα στα μαλλιά, νέο κούρεμα! Πως σας φαίνεται;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δούκισσα Νομικού αλλαγή μαλλιών

Τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για τέλεια μαλλιά

Τα μυστικά μου για τέλεια ξανθά και λαμπερά μαλλιά

  • Η υπομονή είναι το μεγαλύτερο μυστικό. Μην περιμένεις να γίνεις ξανθιά από τη μία μέρα στην άλλη χρησιμοποιώντας άφθονο ντεκαπάζ. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα καταστρέψεις. Προσωπικά, μετά τις εγκυμοσύνες όπου δεν τα έβαφα καθόλου, άρχισα να γίνομαι ξανθιά ξανά σταδιακά, πολύ προσεκτικά και φυσικά με τα κατάλληλα προϊόντα. Είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική σχετικά με το ποιος μου φτιάχνει το χρώμα αλλά και με το ποια προϊόντα χρησιμοποιεί.
  • Μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζω το σαμπουάν και τη μάσκα Elvive Color Vive Purple, ανάμεσα στη χρήση της κλασικής σειράς Color Vive της Loreal Paris. Κάνω μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά και ξεβγάζω με άφθονο νερό.

Αυτό με βοηθάει να βγάζω μόνη μου στο σπίτι τις διάφορες κιτρινίλες ή κοκκινίλες που μπορεί να δημιουργηθούν.Δεν υποτιμάω ποτέ το καλό ξέβγαλμα. Όταν τελειώνω το μπάνιο ξεβγάζω πάντα τα μαλλιά μου με κρύο νερό. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη λάμψη των μαλλιών σου