Survivor: Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαχητών - Πρόσωπα έκπληξη στην ομάδα

Θα γίνει χαμός στην τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαχητών - Πρόσωπα έκπληξη στην ομάδα

Μόλις πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, έγιναν γνωστά τα ονόματα μερικών από τους διαγωνιζόμενους που πρόκειται να πλαισιώσουν την ομάδα των μαχητών στο νέο κύκλο του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μερικά πρόσωπα έκπληξη!

Το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου η οποία μπαίνει στην ομάδα των μαχητών καθώς θεωρήθηκε από την παραγωγή πως δεν είναι τόσο δημοφιλής ώστε να μπει στην ομάδα των διασήμων, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Κορόνι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα.

Ο επόμενος μαχητής ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με 247.000 ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδιαστής μόδας και έχει μπουτίκ με ρούχα.

Τέλος ακούστηκε το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη έχει και γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα. Μία λεπτομέρεια ωστόσο που εκκρεμεί ακόμα σχετικά με το Survivor είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Ποιοι θα είναι στην ομάδα των διασήμων στο Survivor

Το Survivor ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό και μόλις σήμερα «έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να μπουν στην ομάδα των διασήμων και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά όλα τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, μαζί τους δεν θα έχουν τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως θα μείνει δίπλα στη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχει ακουστεί ότι μέρος στο Survivor θα λάβει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης. Δείτε εδώ και ποιες γυναίκες έχουν συμφωνήσει.

Survivor Ιωάννης Μελισσανίδης

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Αλέξης ΠαππάςSurvivor Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivor Πάνος ΚαλλίδηςSurvivor Μιχάλης Αρναούτης