Τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο με βίντεο που δείχνει την Μαρία Κίτσου

Τι δείχνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο με βίντεο που δείχνει την Μαρία Κίτσου

Για όλους, λόγω της πανδημίας, αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Η Μαρία Κίτσου, όμως, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να μοιραστεί λίγη αισιοδοξία, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που χορεύει.

Και κάπως έτσι κατάφερε να κάνει τους followers της να χαμογελάσουν και δουν πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ημέρες υπάρχει μια δόση μαγείας.

Αυτό είναι το νέο βίντεο της Μαρίας Κίτσου στο instagram

Στο συγκεκριμένο βίντεο, επίσης, η Μαρία Κίτσου φαίνεται ακόμα πιο αδύνατη! Δείτε εδώ το πρόγραμμα διατροφής της.

Αποκάλυψη για την καταγωγή της Μαρίας Κίτσου - Λίγοι γνώριζαν πως είναι από...

Τι πραγματικά γνωρίζετε για την Μαρία Κίτσου, εκτός από το ότι είναι καταπληκτική ηθοποιός και έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της στις Άγριες Μέλισσες ως Λενιώ;

Η καταγωγή, η ηλικία και όσα δεν ξέραμε για την Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στα Τρίκαλα και είναι 41 ετών. Από την εφηβική της ηλικία και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο η Μαρία ήρθε σε επαφή με το θέατρο. Φοίτησε στο τμήμα Θεολογίας ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Παρακολούθησε τα τρία πρώτα χρόνια. Ήταν μια σχολή που της άρεσε. Ωστόσο στα 24 της αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και περνάει δεύτερη.

Οι δυσκολίες στην ζωή της Μαρίας Κίτσου

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: