Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Είναι από την Άνδρο για ακόμα μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και κάνει αρκετές αναρτήσεις κυρίως για το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Πριν από λίγες ημέρες μια ακόμα φωτογραφία που δημοσίευσε σχολιάστηκε από τη νύφη της, Ελένη Μενεγάκη.

Για την ακρίβεια, η Λιλίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία από μαγευτική παραλία της Άνδρου που η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος την δει γαληνεύει η ψυχή του. Η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας την εικόνα αυτή προφανώς και θυμήθηκε διάφορες αναμνήσεις και τις σχολίασε πολλές καρδούλες και φιλάκια.

Η ανάρτηση της Λιλίκας Παντζοπούλου

Παντζοπούλου Λιλίκα Ελένη Μενεγάκη

Να υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Δευτέρας και η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια νέα ανάρτηση που... ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις! Δείτε την εδώ.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η κίνηση που έδειξε ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματεό

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στη ζωή της οικογένειας της Λιλίκας Παντζοπούλου πριν από μερικά χρόνια και εκείνη με τη σειρά της, έκανε μία κίνηση - ματ μέσα από την οποία έδειξε πως εγκρίνει την παρουσιάστρια για τον γιο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει αφήσει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή να βγουν στη δημοσιότητα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες ενώ η μόνη δραστηριότητά της που βλέπουμε, είναι τα σχόλια που κάνει στον λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη - δείτε εδώ.

Για τον λόγο αυτό, η Λιλίκα Παντζοπούλου έδειξε πως εκτιμά την Ελένη Μενεγάκη όταν πριν από χρόνια αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί της, κάτι που δεν είχε κάνει με καμία από τις πρώην συντρόφους του γιού της. Πλέον οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και συχνά επικοινωνούν.