Φουλ αδυνατισμένη και ανανεωμένη η Ράνια Θρασκιά - Εμφανίστηκε στο Πρωινό

Έλαμψε το πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουλ αδυνατισμένη και ανανεωμένη η Ράνια Θρασκιά - Εμφανίστηκε στο Πρωινό

Η Ράνια Θρασκιά έκανε σήμερα την εμφάνισή της στον αέρα του Πρωινού και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το «κουτί των πρώτων βοηθειών» για να φροντίζουμε τα συναισθηματικά μας τραύματα.

Με το χαμόγελο στα χείλη, όπως πάντα, μοιράστηκε μαζί με το κοινό ανησυχίες, και λύσεις στα προβλήματα που αυτή την περίοδο βασανίζουν πολύ κόσμο.

Παρακολουθήστε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Λίγα λόγια για την ζωή της Ράνιας Θρασκιά

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ στην τηλεόραση, θέλοντας να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Στα δυο της παιδιά που έχει τεράστια αδυναμία.

Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη - δείτε εδώ από που κατάγεται - και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, δημιούργησε με πολύ αγάπη το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης». Είναι ένα μέρος προσπάθειας των ανθρώπων, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.