Επιστρέφει το Κωνσταντίνου και Ελένης - Η απόφαση του Χάρη Ρώμα

Όχι όμως στην τηλεόραση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει το Κωνσταντίνου και Ελένης - Η απόφαση του Χάρη Ρώμα

Η επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, επιστρέφει έπειτα από απόφαση που πήρε ο Χάρης Ρώμας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς και πιο συγκεκριμένα με την συμπρωταγωνίστρια του, Ελένη Ράντου. Ωστόσο, δεν θα την δούμε στην τηλεόραση.

Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος, ο σεναριογράφος - ηθοποιός, σκέφτεται πολύ σοβαρά τη μεταφορά στον κινηματογράφο και μάλιστα έχει ήδη προσεγγίσει την Ελένη Ράντου.

«Ο κύριος Ρώμας έχει ήδη βάλει στόχο και ότι βάζει στο μυαλό του το κάνει, το “Κωνσταντίνου και Ελένης” πάει για ταινία κινηματογραφική. Έχει ήδη προσεγγίσει την Ελένη Ράντου, η οποία είναι πολύ κοντά στο να πει το “ναι”», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως η σειρά προβάλλεται στον ΑΝΤ1 μέχρι και σήμερα, ωστόσο όπως λένε πληροφορίες πρόκειται να σταματήσει.

Λίγα λόγια για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Οι χώροι όπου συνήθως εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι το σπίτι των Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.