GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά διέρρευσε φωτογραφίες από τον σημερινό τελικό

Δείτε εδώ το backstage υλικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά διέρρευσε φωτογραφίες από τον σημερινό τελικό

Λίγες ώρες μένουν για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον φετινό νικητή. Η Βίκυ Καγιά από το πρωί δημοσιεύει φωτογραφίες από το backstage επιβεβαιώνοντας ότι θα αυτό που θα δούμε το βράδυ θα είναι σίγουρα κάτι φαντασμαγορικό!

Οι παίκτες για τελευταία φορά θα φωτογραφηθούν στο σετ του GNTM 3 και μάλιστα θα ποζάρουν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού ενώ οι υπόλοιποι κριτές θα βρίσκονται εκεί για να παρακολουθούν από κοντά την δοκιμασία.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης θα λείπει για δεύτερη συνεχομένη φορά από το πλατό αλλά θα συνδεθεί μέσω skype με σκοπό να δώσει την δική του βαθμολογία στους φιναλίστ.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές για το τι πρόκειται να δούμε σήμερα στον μεγάλο τελικό.

Να σημειώσουμε, πως οι 4 φιναλίστ είναι η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον σημερινή τελικό:

τελικός  GNTM 3 κριτές

τελικός  GNTM 3

φιναλίστ του GNTM 3

GNTM 3: Με 3 δοκιμασίες ο τελικός - Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής

Η ώρα του μεγάλου και πολυαναμενόμενου τελικού του GNTM 3 έφτασε. Σε λίγες ώρες πρόκειται να βγει στον αέρα και από την ανακοίνωση του Star γνωρίζουμε πως μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής θα δούμε συνολικά 3 δοκιμασίες.

Το σπίτι του GNTM 3 πλέον αδειάζει, καθώς σε λίγες μόνο ώρες οι ένοικοι του θα κλείσουν για πάντα την πόρτα πίσω τους. Η ατμόσφαιρα είναι γλυκόπικρη, με τις αποσκευές να γεμίζουν ρούχα αλλά και αναμνήσεις, που τα μοντέλα παίρνουν μαζί τους από αυτή τη μαγική εμπειρία.

Οι τέσσερις, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 3, o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη, οδηγούνται στις δοκιμασίες του τελικού, που θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή. Στον ημιτελικό χθες αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου ο οποίος μίλησε σήμερα στην Φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τη Ρασέλ.

Αυτές είναι οι δοκιμασίες του τελικού του GNTM 3

GNTM - Τελικός - Η πρώτη δοκιμασία

Πρώτος σταθμός, ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και ο coach Γιώργος Καράβας, υποδέχονται τα παιδιά με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Οι συνθήκες με την πανδημία του Covid-19 απαιτούν προσαρμογές αλλά δε στερούν τίποτα από τη λάμψη της στιγμής. To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκληρώνει τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

Η μεγάλη έκπληξη είναι πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, θα περπατήσουν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Η ακόμα μεγαλύτερη -και όχι τόσο ευχάριστη- έκπληξη, που ακολουθεί, είναι πως στο τέλος της μέρας μόνο τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη διαγωνιστική φάση.

GNTM 3 Βίκυ Καγιά

Στην πιο καθοριστική δοκιμασία όλου του διαγωνισμού του GNTM 3 δεν υπάρχει χώρος για άγχος και συναισθηματισμούς και οι φιναλίστ καλούνται να ετοιμαστούν άμεσα για την πιο σημαντική πρόκληση της μέχρι τώρα πορείας τους. Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, είναι τα στοιχεία, που συνθέτουν το φαντασμαγορικό show, που δε συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Ένα τέτοιο, μικρό λάθος θα είναι τελικά και αυτό, που θα στερήσει από ένα μοντέλο την πρόκριση του στη δεύτερη διαγωνιστική φάση.

GNTM - Τελικός - To τελικό στάδιο των δοκιμασιών

Τρία επίδοξα top models καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της πασαρέλας και οδηγούνται στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που δεν είναι άλλο από μια διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού. Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά γίνεται το σκηνικό για τα δύο σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο τα μοντέλα φωτογραφίζονται ως αστέρες, που βραβεύονται και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση.

GNTM 3 δοκιμασίες τελικού

Παπαράτσι, κομπάρσοι, επαγγελματίες μοντέλα, ρούχα υψηλής ραπτικής και κριτές σε μεγάλα κέφια, δημιουργούν μια αίσθηση υπερπαραγωγής αλλά και ενθουσιασμού, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 3 ολοκληρώνεται με τον πιο «παραμυθένιο» τρόπο.

GNTM - Τελικός - Οι τρεις φιναλίστ επιλέγουν δύο πρώην συμπαίκτες τους

Κάθε παραμύθι έχει ένα τέλος και το μόνο που μένει είναι το λαμπερό τελευταίο πλατό. Κριτές και διαγωνιζόμενοι φορούν τα καλά τους και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία, καθώς η χαρά, ο ενθουσιασμός και η αγωνία, είναι τα συναισθήματα, που εναλλάσσονται γλυκά. Εκεί, οι τρεις φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο πρώην συμπαίκτες τους για να είναι δίπλα τους και να τους εμψυχώνουν.

GNTM 3 τελικός

GNTM - Τελικός - Έπαθλο

Τρεις οι υποψήφιοι για τον μεγάλο τίτλο του GNTM 3 και τα πραγματικά ανεπανάληπτα και μοναδικά έπαθλα. Το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία για τον νικητή ή την νικήτρια, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

GNTM - Τελικός - Ο τρόπος της ανακοίνωσης του νικητή

Στο live του τελικού για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, θα υπάρχουν συνδέσεις από το εξωτερικό, βίντεο αναδρομών αλλά και η ψηφοφορία του κοινού, που θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά το αγαπημένο του μοντέλο και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα ώστε να οδηγηθούμε στη μεγάλη στιγμή, που όλοι περιμένουν: στην ανακοίνωση του απόλυτου GNTM 3 για το 2020!

Έφτασε η ώρα να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα της χρονιάς:

Τελικά… Is it a boy or a girl; Ό,τι και αν είναι, θα είναι σίγουρα GNTM!