Big Brother: Αδιανόητο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία στον Πυργίδη - «Είσαι παραμυθάς!»

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αδιανόητο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία στον Πυργίδη - «Είσαι παραμυθάς!»

Ένα αδιανόητο ξέσπασμα ακολούθησε στο σπίτι του Big Brother μετά την ανάγνωση των γραμμάτων των παικτών. Η Άννα Μαρία δεν δίστασε να διαβάσει μπροστά σε όλους τους εναπομείναντες παίκτες το γράμμα του Δημήτρη Πυργίδη και του Γρηγόρη που φυσικά αναφέρεται σε αυτήν.

Ενώ ο Δημήτρης και ο Γρηγόρης μπήκαν στην διαδικασία να γράψουν γράμμα για την δικηγόρο, αναφέροντας μέσα τα καλύτερα για αυτή, τους γύρισε μπούμερανγκ μιας και αυτή το πήρε τελείως διαφορετικά.

Αδιανόητες προσβολές και απίστευτοι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του Πυργίδη ακολούθησαν από την Άννα Μαρία, κατηγορώντας τον πως όλα αυτά που λέει είναι ψέματα, αποκαλώνοντας τον χαρακτηριστικά πολλές φορές «παραμυθά». Ωστόσο, δείτε εδώ την απίστευτη αλλαγή του Θέμη μετά την αποχώρηση του. Είναι αγνώριστος!

Big Brother: Πήρε «φωτιά» το σπίτι με το τραγούδι της Δανέζη

Χαμός έγινε με το που ξημέρωσε στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Δανέζη να τραγουδά και τα αγόρια… να το καίνε μαζί της μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο, με την Άννα Μαρία να είναι τραγική φιγούρα.

Οι παίκτες περιμένουν πώς και πώς τη μέρα του τελικού, ευρισκόμενοι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ και περνώντας ορισμένες όμορφες στιγμές, με τη Σοφία να κάνει μια επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων.

Η ίδια μαζεύτηκε στην αυλή μαζί με τους Δημήτρη, Ζακ και Γρηγόρη και άρχισε να παίζει από τα μεγάφωνα ένα δικό της χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Δεν ήθελε και… πολύ για να «ανάψει» το πάρτι, με τη Σοφία να τραγουδά και να χορεύει με τους υπόλοιπους, τη στιγμή που η Άννα Μαρία έκλαιγε μόνη της στο μπάνιο.