Αποκλειστικό! Ραμόνα - Big Brother: "Δυστυχώς ο νικητής θα είναι..."

Δεν σας πάει το μυαλό το όνομα που είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Ραμόνα - Big Brother:

Τα παιδικά της χρόνια στην Ρουμανία και ο πρωταθλητισμός στο τένις, οι καταχρήσεις του πατέρα της και τα τελευταία λόγια της μητέρας της πριν πεθάνει, το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η οικογένειά της, ο ρατσισμός που γνώρισε βγαίνοντας από το Big Brother, η εμπειρία από το παιχνίδι, οι ψεύτικοι έρωτες και οι ψεύτικες συμπεριφορές. Η Ραμόνα με διάθεση να λέει τα πράγματά όπως είναι μιλά αποκλειστικά στο You.

Το πρώτο πράγμα που έκανε βγαίνοντας από το ριάλιτι, είναι να μιλήσει με τα δύο αδέλφια, τον πατέρα και τα αγαπημένα της ανήψια. Μπορεί να μην προκρίθηκε στην τελική πεντάδα, αλλά είναι χαρούμενη που έζησε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Λόγω lockdown ακόμη δεν μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά της ως beauty artist αλλά αυτό καθόλου δεν την στεναχωρεί προς το παρόν.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Ποιον έδειξε για νικητή του Big Brother η Ραμόνα

Πως εισέπραξες την κριτική του κόσμου μόλις βγήκες από το παιχνίδι;

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω το κινητό μου και να δω τα μηνύματα με τους φίλους μου και από την οικογένειά μου και χάρηκα πολύ. Αλλά στα social media είχα περισσότερο αρνητικά μηνύματα από τους haters και τους φίλους της 'Αννας Μαρίας. Μου έστειλαν όμως και άπειρα θετικά μηνύματα, από την Ελλάδα, από την Αμερική, την Αυστραλία, από την Κύπρο, ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ, μου έδειξε την αγάπη του και έχει καταλάβει ποια ήμουν. Μου έγραφαν ότι είμαι η νικήτρια της καρδιάς τους.

Πρέπει να ήσουν και η μοναδική παίκτρια που όταν αποχώρησες, χαιρέτησες και φίλησες όλους τους συμπαίκτες σου, ακόμη και την Σοφία και την 'Αννα Μαρία με τις οποίες είχες την χειρότερη σχέση. Γιατί το έκανες;

Μα ήμασταν μαζί τόσες μέρες. Εντάξει, μπορεί να μαλώσαμε, να μην κάναμε παρέα μεταξύ μας, αλλά δεν κράτησα κακία από κανέναν, αισθάνθηκα ότι είναι πολύ ανθρώπινο από την πλευρά μου να τους χαιρετήσω και να τους ευχηθώ “καλή συνέχεια και να νικήσει ο καλύτερος”.

Ποιος πιστεύεις και ποιος θέλεις να είναι ο νικητής;

Ελπίζω να είναι ο Ζάκ γιατί ήταν ο πιο ήρεμος μέσα στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς μάλλον θα βγει η 'Αννα Μαρία. Είναι κρίμα, όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό μαζί της, ούτε την μισώ, αλλά γιατί δίνει το κακό παράδειγμα σε όλα τα νέα παιδιά που την βλέπουν από την τηλεόραση.

Big Brother Άννα Μαρία νικήτρια

Ωστόσο, δείτε εδώ ποιον λένε οι δικές μας πληροφορίες πως θα είναι ο νικητής!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ