Υπόθεση Παντελίδη: Αρναούτη και Κυριάκου εκτός ορίων - Τι κατέθεσαν μετά την εμφάνιση του νέου μάρτυρα

Εξελίξεις τις τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπόθεση Παντελίδη: Αρναούτη και Κυριάκου εκτός ορίων - Τι κατέθεσαν μετά την εμφάνιση του νέου μάρτυρα

Υπομνήματα στα οποία δίνουν τη δική τους εκδοχή των πραγμάτων για το τι ακριβώς έγινε το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, κατέθεσαν τόσο η Φρόσω Κυριάκου όσο και η Μίνα Αρναούτη που αποτελούν κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση Παντελίδη, μετά τις νέες εξελίξεις από την πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή και την προσθήκη κατάθεσης μάρτυρα που ισχυρίζεται οτι είδε τον τραγουδιστή να επιβιβάζεται στο μοιραίο θηριώδες Mercedes και να κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Μια κατάθεση ενος 50χρονου σερβιτόρου δίνει, σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή, νέα διάσταση στην υπόθεση.

Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη μέσω των δικηγόρων τους Χρήστου Ασπρου και Ιωάννη Κωλέττη, κατέθεσαν σήμερα το πρωί τα υπομνήματά τους στην Πταισματοδίκη και στη συνέχεια η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να τη μελετήσει και να αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει.

Αν δηλαδή η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Μίνα Αρναούτη: Η απάντηση "φωτιά" στη νέα μαρτυρία που δεν θέλει οδηγό τον Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα»

«Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

Μίνα Αρναούτη τροχαίο Παντελίδη νέα μαρτυρία