GNTM 3: Στήθηκε γλέντι στο σπίτι της Παρασκευής - Τα τσιφτετέλια την ώρα του τελικού

Πανικός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Στήθηκε γλέντι στο σπίτι της Παρασκευής - Τα τσιφτετέλια την ώρα του τελικού

Χθες βράδυ η οικογένεια της Παρασκευής συναντήθηκε με μία ρεπόρτερ της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου και έστησαν κανονικό γλέντι. Μάλιστα οι αδερφές της χόρεψαν και τσιφτετέλι την ώρα που στην τηλεόραση έπαιζε ο τελικός του GNTM 3.

Ο μπαμπάς της παρακολουθούσε την κόρη του με μεγάλη περηφάνεια και έδειχνε να είναι πολύ συγκινημένος που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στον διαγωνισμό.

«Τη φοβούνται την Παρασκευή και πάρα πολύ. Πρέπει να είναι το επόμενο GNTM. Σαν Ελληνίδα τσιγγάνα και γυναίκα το πιστεύω αυτό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να της πως είναι να είναι καλά. Ευτυχισμένη και χαρούμενη» είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Παρασκευής.

Την ώρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, η οικογένειά της δεν έκρυψε την στεναχώρια της αλλά την ίδια στιγμή χειροκροτούσε για την Παρασκευή που ενάντια σε όλες τις προβλέψεις κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, ενώ εξαιρετικά συγκινητικό ήταν και το σκηνικό στο σπίτι του Ηρακλή.

Πώς σχολίασε η Παρασκευή τη θέση που πήρε στο GNTM 3

«Αυτή τη στιγμή δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να με καταλάβει. Νιώθω ένα κενό μέσα μου, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Πίστεψα πάρα πολύ στον εαυτό μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Βγήκα δεύτερη και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για μένα, οπότε δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Πιστεύω ότι έξω με περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα.

Πολλοί άνθρωποι από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι έως και τη στιγμή που είμαι εδώ στον τελικό δεν πίστεψαν σε εμένα. Πίστευαν ότι απλά δεν κάνω γι’ αυτό και επειδή ήμουν επιστροφή δεν έπρεπε να ξαναήμουν εδώ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι απέδειξα ότι αξίζω. Είμαι εδώ στον τελικό.

Μπορεί να βγήκα δεύτερη αλλά πιστεύω εγώ σε εμένα και αυτό με νοιάζει! Ήρθα άπειρη σε αυτόν τον χώρο και εννοείται ότι για να ήρθα εδώ σημαίνει ότι με νοιάζει πάρα πολύ. Θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό και δε θα το αφήσω με τίποτα.

Ο κόσμος θα δει την εξέλιξή μου σιγά σιγά. Τα παιδιά στήριζαν τον Ανδρέα από την αρχή επειδή δεν είχε φύγει καθόλου από το παιχνίδι, ενώ εγώ με τον Ηρακλή επειδή ήμασταν επιστροφές, δεν πίστευαν σε εμάς».