Big Brother Spoiler: Στο σπίτι η μητέρα του Πυργίδη - «Να περιμένουμε γάμο;»

Η ερώτηση που έφερε μεγάλη αμηχανία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Spoiler: Στο σπίτι η μητέρα του Πυργίδη - «Να περιμένουμε γάμο;»

Λίγες ώρες πριν από το νέο επεισόδιο του Big Brother, κυκλοφόρησε ένα spoiler, το οποίο αφορά τον Δημήτρη Πυργίδη. Ο διαγωνιζόμενος θα υποδεχθεί στο σπίτι τη μητέρα του η οποία θα θέλει να μάθει αν πρέπει να περιμένει γάμο για τον γιο της.

H μαμά και η αδερφή του Πυργίδη θα επιχειρήσουν να μάθουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με τη σχέση του με την Άννα Μαρία ωστόσο ο ίδιος θα τα αρνηθεί όλα, μετά από ένα έντονο περιστατικό που είχε.

«Κανένα γάμο, κάτι; Να ραφτούμε;» είναι η ερώτηση την οποία δεν φαίνεται να περιμένει ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ο ίδιος απαντά με αμηχανία: «Όχι δύσκολα τα πράγματα. Το κάναμε έτσι στην πλάκα, το χαβαλέ. Την τρέλα. Κάναμε ωραίο χαβαλέ, αλλά κάπου δεν έβγαινε. Η χημεία, το χιούμορ. Εκεί που πήγαινε… Υπήρχε μια ένταση και χαλούσε τον χαβαλέ. Για αυτό είπα και εγώ, τελευταία εβδομάδα. Να κρατήσουμε τα καλά».

Big Brother: Ξέσπασε η μητέρα του Πυργίδη - «Δεν είναι θεατρίνος»

Η κυρία Βέτα, που έχει εμφανιστεί και στο live του Big Brother σχολίασε πως ο γιος της έχει πολύ φιλικά συναισθήματα για την Άννα Μαρία και όχι μόνο.

«Στενοχωριέται συγκεκριμένα για την Άννα Μαρία, όταν τρέφει κάποια αισθήματα, αυτή είναι η αντιμετώπιση του, στενοχωριέται, δεν μπορεί, φιλικά αισθήματα τρέφει για όλους. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι, εγώ πιστεύω εις βάρος του Δημήτρη. Του είπαν η άλφα είναι ερωτευμένη μαζί σου και ύστερα άρχισαν να λένε ότι θυμώνει, ότι εκνευρίζεται.

Όλα αυτά όμως τα έκανε αληθινά, δεν είναι θεατρίνος. Θα καταλάβει κάποια στιγμή τι παίχτηκε εις βάρος του. Πρώτα ο αντιδήμαρχος ου έκρυψε την αλήθεια και τον απογοήτευσε», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τι θα απογίνει η βίλα μόλις τελειώσει το Big Brother.