«Ράγισε» καρδιές η Ναταλί Κάκκαβα - «Η καρδιά μου πάει να σπάσει.. Τα πόδια μου άρχισαν τρέμουν»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ράγισε» καρδιές η Ναταλί Κάκκαβα - «Η καρδιά μου πάει να σπάσει.. Τα πόδια μου άρχισαν τρέμουν»

Η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φωτογραφία που «ράγισε» καρδιές.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό συμβάν που διαδραματίστηκε στο παρελθόν και που την έκανε να φοβάται για την ζωή της ενώ πριν λίγο καιρός έπαθε ένα ατύχημα.

Η Ναταλί Κάκκαβα εξομολογήθηκε: «Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψιλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε.. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη.. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτέ να κλαίμε.. Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδένωμα μαστού.. Ανακούφιση..

Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλά γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα.. Να μη με χρειάζονται άλλο.. Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο.. Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια.. Μέχρι να ακούσω το «Όλα καλά» η καρδιά μου πάει να σπάσει…

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.. Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν.. Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ναταλί Κάββα ανάρτηση

Τροχαίο για Κάκκαβα - Γεωργούλη - «Τον βλέπω να εκτοξεύεται στον αέρα»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Νάταλι Κάκκαβα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον Αλέξη Γεωργούλη, κατά το οποίο τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της και τον είδε, να εκτοξεύεται στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συμβάν με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξης Γεωργούλης στην οποία φαίνεται το πόδι του σε γύψο.

«Πριν από 4 χρόνια, δούλευα ακόμα στο Mega, πήγαινα ένα πρωί στη δουλειά μου και είχε η Μεσογείων πολύ κίνηση. Λέω ας παρακάμψω ένα δρόμο και μπαίνω από τα στενά του Χαλανδρίου. Κάποια στιγμή πάω να πάρω μια στροφή, βγάζω και φλας, πήγαινα με 15 χιλιόμετρα και όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος.

Εγώ κοκαλώνω, λέω πάει τον ‘σκότωσα». Αριστοτεχνικά κάνει τούμπες στον αέρα και έπεσε αριστοτεχνικά στο διάζωμα που ήταν ανάμεσα στους δρόμους. Εγώ κόκκαλο! Μέχρι να σηκωθεί ο άνθρωπος να δω ότι είναι καλά… Βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης!», είπε η Νάταλι Κάκκαβα.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Νάταλι Κάκκαβα είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής. Δείτε εδώ τι συνέβη.