My Style Rocks: Αυτός είναι ο σημερινός guest κριτής - Όνομα «φωτιά»

Δείτε τον εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτός είναι ο σημερινός guest κριτής - Όνομα «φωτιά»

Το σημερινό νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον guest κριτή για απόψε.

Η λαμπερή παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τέσσερις κριτές και τους παίκτες οι οποίοι για ακόμη ένα επεισόδιο θα μας δείξουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, ενώ χθες είχαμε και μια ανατροπή στην αποχώρηση.

Οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις και ανατροπές για την τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks για αυτό και σήμερα έγινε και μια guest εμφάνιση στην κριτική επιτροπή.

Στο σημερινό πλατό βρίσκεται, λοιπόν, ο Makeup Artist και Creative Director της Semilac, Γιάννης Μιχαηλίδης!

My Style Rocks guest κριτής γιάννης μιχαηλίδης

Έκτακτη ανακοίνωση από το ΣΚΑΙ για το τελικό του My Style Rocks

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks με το ΣΚΑΙ να βγάζει μια έκτακτη ανακοίνωση αναφορικά την μέρα αυτή.

Πριν από λίγο ξεκίνησε το επεισόδιο του My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη να προχωρά σε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον τελικό αλλά και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να έχουμε δύο αποχωρήσεις, υπενθυμίζοντας πως το χθεσινό GALA αποχώρησε η Σουζάνα.

Στην έναρξη του επεισοδίου, η Κατερίνα Στικούδη είπε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθατε στην τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks, την εβδομάδα του μεγάλου τελικού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθε αυτή η στιγμή. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν άγχος, όμως τα παιδιά εδώ και 15 εβδομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Από τους 8 διαγωνιζόμενους, μόνο οι 6 θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η πρώτη μας αποχώρηση θα γίνει αύριο και η δεύτερη αποχώρηση θα γίνει στο θεματικό επεισόδιο της Πέμπτης. Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, πάρα πολλές ανατροπές, γι αυτό πρέπει να μείνετε κοντά μας. Οι βαθμολογίες που θα παίρνουν καθημερινά οι διαγωνιζόμενοι θα επηρεάσουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Η συνολική βαθμολογία τους θα συνυπολογιστεί στο τέλος με τις δικές σας ψήφους κι έτσι θα αναδειχτεί ο νικητής ή η νικήτρια του My Style Rocks. Η μάχη θα είναι σκληρή και αυτός που θα ξεχωρίσει θα είναι αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές στιλιστικά».

Μεταξύ των άλλων, στο σημερινό πλατό του My Style Rocks είδαμε ως guest κριτή την Βάσω Κολλιδά και όπως φαίνεται αναμένεται να δούμε και άλλες αλλαγές και εκπλήξεις.