My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας!

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας!

Άλλο ένα εντυπωσιακό επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες εμφανίσεις των παικτών. Ποιος όμως αναδείχθηκε νικητής της μέρας;

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους παίκτες για σήμερα ήταν η Κάτια Φουρτούνη η οποία συγκέντρωσε 12,8 βαθμούς και στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Έρη Λώλη που επίσης συγκέντρωσε 12,8 βαθμούς.

Τελικά νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Κάτια Φουρτούνη μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών της και κατάφερε να κερδίσει τον έξτρα βαθμό.

Για σήμερα, ο Χρήστος βρέθηκε στην τελευταία θέση ενώ έγινε και μια έκτακτη ανακοίνωση για τον μεγάλο τελικό.

My Style Rocks: Αυτός είναι ο σημερινός guest κριτής - Όνομα «φωτιά»

Το σημερινό νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον guest κριτή για απόψε.

Η λαμπερή παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τέσσερις κριτές και τους παίκτες οι οποίοι για ακόμη ένα επεισόδιο θα μας δείξουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, ενώ χθες είχαμε και μια ανατροπή στην αποχώρηση.

Οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις και ανατροπές για την τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks για αυτό και σήμερα έγινε και μια guest εμφάνιση στην κριτική επιτροπή.

Στο σημερινό πλατό βρίσκεται, λοιπόν, ο Makeup Artist και Creative Director της Semilac, Γιάννης Μιχαηλίδης!

My Style Rocks guest κριτής γιάννης μιχαηλίδης