The Bachelor: Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα - «Με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα!»

Τον στόλισε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα - «Με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα!»

Στο αποψινό επεισόδιο του Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έρχεται αντιμέτωπος με τους γονείς των κοριτσιών, με την μητέρα της Αντζελίνα να τον στολίζει κανονικότητα!

Έτσι, η μητέρα της δεν δίστασε στιγμή να πετάξει τα “καρφιά” της για τα φιλιά που έχει δώσει όλον αυτόν τον καιρό στις υπόλοιπες κοπέλες.

Συγκεκριμένα και με αυστηρό ύφος είπε στον Παναγιώτη: «Το μόνο που δεν μου αρέσει σε εσένα είναι ότι τις φιλάς όλες», είπε η κυρία Σωτηρία ενώ απευθυνόμενη στην κόρη της Αντζελίνα είπε: «Εγώ δεν σου είπα να μην τον φιλήσεις; Μην τυχόν και τον φιλήσεις. Επειδή είναι ωραίος πρέπει να τον φιλήσεις; Τον γνωρίζεις πρώτα, μετά βλέπεις και μετά μπορεί να ρίξεις ένα φιλί».

«Είμαστε παλαιών αρχών. Εσύ φιλάς την Αντζελίνα, την άλλη, την άλλη, με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα. Αφού την φίλησες θα την πάρεις»

Ο Παναγιώτης, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε σε δύσκολη θέση με την παρατήρηση της μητέρας της Αντζελίνας, αλλά το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και χαμόγελο. Ωστόσο, έγινε μια έκτακτη αλλαγή για τον τελικό του The Bachelor!

The Bachelor Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα

The Bachelor: Έξαλλος ο πατέρας της Νικολέττας με την απάντηση του Βασιλάκου - «Μάζεψε την βαλίτσα σου! Φεύγουμε!»

Ο απόλυτος χαμός έχει γίνει στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor με την απόφαση του Παναγιώτη Βασιλάκου να γνωρίσει τις οικογένειας των κοριτσιών. Στο δείπνο με την οικογένεια της Νικολέττας, ο πατέρας της έγινε έξαλλος με την απάντηση που του έδωσε ο Βασιλάκος.

Όσο δειπνούσαν και έπεφταν σύννεφο οι ερωτήσεις προς τον Παναγιώτη, ήρθε η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει ο πατέρας της Νικολέττας κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν.

Με άλλα λόγια, τον ρώτησε.. τι ομάδα είναι! Έχοντας αυστηρό ύφος και δηλώνοντας ήδη πως υποστηρίζουν ακράδαντα τον ΠΑΟΚ, μιας και είναι από Θεσσαλονίκη, δέχτηκαν την απάντηση που ήθελαν να αποφύγουν.

Ο Παναγιώτης, με βαριά καρδιά και ξέροντας τι θα ακολουθήσει, αποκάλυψε πως είναι Ολυμπιακός με τον πατέρα της Νικολέττα να λέει αμέσως «Σήκω Νικολέττα, μάζεψε την βαλίτσα σου, φεύγουμε!» φυσικά με χιουμοριστικό ύφος.

Όσο και αν ήταν βόμβα αυτό που άκουσε ο πατέρας της, ο ίδιος μετέπειτα έδειξε ότι τον συμπάθησε αρκετά!

undefined