The Bachelor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από την βίλα

Μια ανάσα πριν τον τελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από την βίλα

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor μόλις έφτασε στο τέλος του με μια Τελετή των Ρόδων να διώχνει μια ανάσα πριν τον τελικό μια παίκτρια.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μετά τις γνωριμίες και τις συναντήσεις με τους γονείς των 4 φιναλίστ, τους ενημέρωσε πως πρόκειται να γίνει μια απρόοπτη Τελετή των Ρόδων.

Κρύος ιδρώτας έλουσε τα κορίτσια καθώς κατάλαβαν ότι σε λίγη ώρα μια από αυτές θα αποχαιρετήσει τον Παναγιώτη και την βίλα.

Η κοπέλα που τελικά δεν κέρδισε ούτε την καρδιά ούτε και το τριαντάφυλλο του Βασιλάκου ήταν η Ραφαέλα η οποία ξέσπασε κατευθείαν σε κλάματα.

Ο Παναγιώτης την πήρε από το χέρι και την πήγε μακριά από τις άλλες κοπέλες για να μιλήσουν και να την χαιρετήσει με τον δικό του τρόπο χωρίς όμως να μπορέσει η Ραφαέλα να κρύψει την θλίψη της. Ωστόσο, έγινε μια έκτακτη αλλαγή για τον τελικό του The Bachelor!

bachelor παναγιώτης και ραφαέλα

The Bachelor: Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα - «Με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα!»

Στο αποψινό επεισόδιο του Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έρχεται αντιμέτωπος με τους γονείς των κοριτσιών, με την μητέρα της Αντζελίνα να τον στολίζει κανονικότητα!

Έτσι, η μητέρα της δεν δίστασε στιγμή να πετάξει τα “καρφιά” της για τα φιλιά που έχει δώσει όλον αυτόν τον καιρό στις υπόλοιπες κοπέλες.

Συγκεκριμένα και με αυστηρό ύφος είπε στον Παναγιώτη: «Το μόνο που δεν μου αρέσει σε εσένα είναι ότι τις φιλάς όλες», είπε η κυρία Σωτηρία ενώ απευθυνόμενη στην κόρη της Αντζελίνα είπε: «Εγώ δεν σου είπα να μην τον φιλήσεις; Μην τυχόν και τον φιλήσεις. Επειδή είναι ωραίος πρέπει να τον φιλήσεις; Τον γνωρίζεις πρώτα, μετά βλέπεις και μετά μπορεί να ρίξεις ένα φιλί».

«Είμαστε παλαιών αρχών. Εσύ φιλάς την Αντζελίνα, την άλλη, την άλλη, με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα. Αφού την φίλησες θα την πάρεις»

Ο Παναγιώτης, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε σε δύσκολη θέση με την παρατήρηση της μητέρας της Αντζελίνας, αλλά το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και χαμόγελο.

The Bachelor Εκνευρισμένη η μητέρα της Αντζελίνα