Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα..."

Η αποκάλυψη του στον Τάκη Χατζή για το περιστατικό στον ALPHA που κανείς δεν γνώριζε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επί χρόνια συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως «στην αρχή ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά. Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ».

«Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό».

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα, Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Θεσσαλονίκη, 26 Ιουνίου 1962) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία Οι εραστές του καλοκαιριού, ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία Straight Story, στην οποία συνέγραψε και το σενάριο.

Στο θέατρο ξεκίνησε από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 συνεργαζόμενος με γνωστούς σκηνοθέτες και ερμηνεύοντας σε δημοφιλείς θιάσους. Αργότερα, ξεκίνησε να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί, παράλληλα. Στην τηλεόραση ξεκίνησε στις αρχές του 1990, με συμμετοχές όπως στη δημοφιλή σειρά Οι τρεις Χάριτες και στην επίσης γνωστή σειρά Το δις εξαμαρτείν. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις σειρές του ΑΝΤ1 Δρόμοι της πόλης και Βαρβαρότητες, αλλά και το 1996 στην Ασυνήθεις ύποπτοι. Κατόπιν συνέχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορες γνωστές σειρές όπως στις Ο κακός βεζύρης, Λάκης ο γλυκούλης αλλά και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ερμηνεύοντας έναν βιολιστή. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά είναι η επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, στην οποία είναι στο βασικό κάστινγκ και βρίσκεται στην έβδομη σεζόν της προβολής της.