Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απαντάει ανοιχτά για τη σχέση του με την ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες

Τι αποκάλυψε ο σεφ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απαντάει ανοιχτά για τη σχέση του με την ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και κλήθηκε να απαντήσει ανοιχτά για τη σχέση του με μία από τις νέες ηθοποιούς που είδαμε στον φετινό κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο σεφ βρέθηκε στον 4ο Ραδιομαραθώνιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με σκοπό να στηρίξει και εκείνος, όπως μπορεί, τα παιδιά ευχής από το Make-Α-Wish, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ζήτησε να μάθει αν ισχύουν οι φήμες ωστόσο οι σεφ απέφυγε την ερώτηση λέγοντας: «Να βρεις την κυρία Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις. Εμένα ρωτάς;».

Στη συνέχεια ωστόσο η εκπομπή προέβαλλε πλάνα στα οποία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται στο πλευρό της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Κουτσόπουλος Μιχαλοπούλου

Τι είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την προηγούμενη σχέση που του είχαν χρεώσει

Πριν από λίγο καιρό, έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια είδηση που θέλει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι είναι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονικιά γιατρό Κρίστη Κάκκαλου και πως γνωρίζονται εδώ και έξι μήνες περίπου.

Ωστόσο ο κριτής του MasterChef διαψεύδει την είδηση, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που διαρρέει ο κύκλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι πως όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η σχέση, αλλά δεν είναι καν φίλη του. Δεν τη ξέρει την κοπέλα, δεν γνωρίζονται καν. Αυτή είναι η απάντηση» είπε η δημοσιογράφος. Δείτε εδώ ωστόσο πια είναι η φημολογούμενη σύντροφος του

Και η φημολογούμενη σύντροφός του με τη σειρά της είχε πει:

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με τη γιατρό, για την οποία είχε κυκλοφορήσει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε σχέση με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ίδια εμφανώς ενοχλημένη από την ιστορία που δημιουργήθηκε θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια όσο και τον περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων. Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος μου και του προσώπου μου».

Κρίστη Κάκκαλου Λεωνίδας Κουτσόπουλος