Νίκος Κοκλώνης: Έφυγε από την κάμερα του Πρωινού - Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Τι είπε για τη συνεργασία του με το Open;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Έφυγε από την κάμερα του Πρωινού - Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ωστόσο σε κάποιο σημείο αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς του έγινε μία ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η οποία τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Open, στην εκπομπή που θα ξεκινήσει η Δέσποινα Βανδή με την Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και στο αν θα καλέσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό του J2US.

Τέλος, η ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε κάτι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνος σταμάτησε τις δηλώσεις που έκανε.

«Είναι άκομψο να πω αν θα πάω στο Mega γιατί ακόμα είμαι στον αέρα του Open. Αν φύγω, θα το πω στην τελευταία μου εκπομπή. Νιώθω ότι καλό θα ήταν να ξεκουραστώ. Συνεργάζομαι με τρία κανάλια αυτή τη στιγμή. Η Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει εκπομπή με τη νέα χρονιά και με τη Βίκυ Σταυροπούλου μιλάμε για ένα πρότζεκτ.

Θα την καλέσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό, αν και με εκνεύρισε που δεν έκανε βιντεάκι για τη γιορτή μου - δείτε ποιος θα είναι καλεσμένος απόψε στο J2US. Την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα τη δούμε σίγουρα ξανά όταν τελειώσει όλο αυτό. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κανένα σχόλιο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε για τον Μικρούτσικο - «Σήμερα είναι στεναχωρημένος γιατί..»

Μετά το προηγούμενο live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και έστειλε το μήνυμα του στον Ανδρέα Μικρούτσικος, γιατί όπως δήλωσε ο παρουσιαστής ήταν αρκετά στεναχωρημένος.

Στο live, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε δύο φορές στον παρουσιαστή και για αυτόν τον λόγο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη με εμένα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι…έρωτας με την πρώτη ματιά»

Κατά τη διάρκεια του σόου, μάλιστα, σε ένα κενό από τις εμφανίσεις των ζευγαριών ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε:

"Στέλνω ένα μεγάλο φιλί στον φίλο μου Ανδρέα Μικρούτσικο που ξέρω ότι σήμερα είναι στενοχωρημένος, ξέρει αυτός γιατί και να του πω ότι τον αγαπάω και ότι ανυπομονώ. Ξέρει αυτός γιατί" χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πρόκειται να βρεθεί ως guest κριτής στο J2US πολύ σύντομα.

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο