Κώστας Μαρτάκης: Απέρριψε την πρόταση του Survivor - «Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο»

Θα κάνει τηλεόραση φέτος;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Μαρτάκης: Απέρριψε την πρόταση του Survivor - «Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο»

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση που έγινε για να συμμετάσχει φέτος στο Survivor. Παράλληλα είπε πως δέχεται ένα τηλέφωνο από τη συγκεκριμένη παραγωγή κάθε χρόνο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικό αλλά ακόμα δεν έχει βρει ένα πρότζεκτ το οποίο θα τον κάνει να νιώσει άνετα.

«Είμαι σε δημιουργική περίοδο, γύρισα το νέο μου βίντεο κλιπ. Καλά να περάσουνε οι συνάδελφοί μου που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του Survivor για την πρόταση. Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση, αλλά… όχι. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα; Είναι ένα δέλεαρ το οικονομικό γιατί είμαστε άνεργοι εμείς οι καλλιτέχνες, αλλά δεν θα αντέξω με τίποτα στο Survivor», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης για το Survivor, ενώ φήμες θέλουν την παραγωγή να έχει μιλήσει και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σε ερώτηση για το J2US, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: «Γενικά με την τηλεόραση έχω πολύ καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω… Θέλω να νιώσω άνετα με αυτό που θα κάνω. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, προέρχομαι από την τηλεόραση γιατί το talent show που ξεκίνησα ήταν τηλεοπτικό. Οπότε, είμαι κι εγώ ένα “τηλεοπτικό προϊόν”».

Πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 4

Απίστευτη εξέλιξη με το Survivor 4 το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Δεκέμβριο του 2020 τελικά!

Η είδηση μόλις έσκασε και ο λόγος είναι πως το κανάλι του Φαλήρου θέλει να προλάβει το Star και το MasterChef - δείτε εδώ το τρέιλερ που κυκλοφόρησε - ώστε να κερδίσει από νωρίς την μάχη της τηλεθέασης!

Τι και αν θα είναι survivor... 2021 αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 και συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όλο το ρεπορτάζ για το Survivor 4 στο παρακάτω βίντεο