J2US: «Λύγισε» ο Νίκος Κοκλώνης - Τα συλλυπητήρια του σε αγαπημένο πρόσωπο

Έφυγε δυστυχώς από την ζωή ο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: «Λύγισε» ο Νίκος Κοκλώνης - Τα συλλυπητήρια του σε αγαπημένο πρόσωπο

Άλλο ένα φαντασμαγορικό live του J2US ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει on air τα συλλυπητήρια του σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την σχετική ανακοίνωση του OPEN, «άνοιξε» το μουσικό σόου ερμηνεύοντας το τραγούδι “Γούτσου -Γούτσου”. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρο το πλατό μπήκε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και καλησπέρισε κριτές και κοινό.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά σε έναν άνθρωπο που έφυγε σήμερα από τη ζωή και αποτελούσε μέλος του τεχνικού δυναμικού.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε συγκινημένος: «Θέλω να σας πω ότι το Just έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φέτος ενισχύουμε δύο πολύ σημαντικούς οργανισμούς την ΕΛΕΠΑΠ και το Γηροκομείο Πειραιώς. Θέλω σε αυτό το σημείο, να αποχαιρετήσω έναν δικό μας άνθρωπο από το τεχνικό δυναμικό του Open, τον Δημήτρη Ραλάκη που δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή. Τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του και θέλω να σας δώσω κουράγιο και η ζωή συνεχίζεται. Το ίδιο κάνουμε και εμείς και όσο μπορούμε θα είμαστε δίπλα σας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

J2US: «Φωτιά» οι καλεσμένοι των επόμενων 2 live - Θα «σειστεί» το πλατό

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η απόλυτη ανατροπή με το J2US, μιας και θα έχουμε διπλό επεισόδιο, όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Κοκλώνης με καλεσμένους «φωτιά»

Έτσι, την Πέμπτη και το Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο επεισόδια του μουσικού σόου, με guest δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ!

Την Πέμπτη στο πλατό του φαντασμαγορικού σόου θα βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα πρόκειται να τραγουδήσει με τον Νίκο Κοκλώνη. Το Σάββατο, παράλληλα, θα δούμε την Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του μουσικού σόου και θα τραγουδήσεις τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Αναφορικά με τα τα live της 25ης και 26ης Δεκεμβρίου, ο παρουσιαστής υποσχέθηκε στους τηλεθεατές αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό live!