J2US: Δεν φαντάζεστε τι έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου από τον Μουτσινά - Το κάνει.. giveaway!

Ξεκαρδιστικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Δεν φαντάζεστε τι έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου από τον Μουτσινά - Το κάνει.. giveaway!

Το ανεπανάληπτο live του J2US έχει ξεκινήσει και δεν άργησαν να ξεκαρδίζονται οι κριτές με τα σχόλια που κάνουν μεταξύ τους. Η Βίκυ Σταυροπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκλεψε κάτι από τον Νίκο Μουτσινά και σκοπεύει να το κάνει giveaway, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους κριτές να ξεσπούν σε γέλια.

Η Βίκυ, λοιπόν, αποκάλυψε πως έκλεψε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πλατό του Νίκου Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και σκοπεύει να το δώσει σε έναν τυχερό τηλεθεατή του μουσικού σόου.

Ο παρουσιαστής φυσικά έμεινε έκπληκτος και αμέσως μετά εμφανίστηκε στην σκηνή το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: “Επειδή κάποια άτομα μας τρολάρουν για τα giveaway που κάνουμε και κοντινά μας άτομα όπως ο Νίκος ο Μουτσινάς, έκανα και εγώ κάτι, πήγα στο πλατό έκλεψε ένα δέντρο χωρίς να το ξέρει ο Νίκος και το κληρώνω”.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε και αυτός με την σειρά του τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσει το «Γούτσου- Γούτσου» όπως έκανε και ο ίδιος στην έναρξη! Δείτε εδώ, στο μεταξύ, την έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού!

J2US: «Λύγισε» ο Νίκος Κοκλώνης - Τα συλλυπητήρια του σε αγαπημένο πρόσωπο

Άλλο ένα φαντασμαγορικό live του J2US ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει on air τα συλλυπητήρια του σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την σχετική ανακοίνωση του OPEN, «άνοιξε» το μουσικό σόου ερμηνεύοντας το τραγούδι “Γούτσου -Γούτσου”. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρο το πλατό μπήκε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και καλησπέρισε κριτές και κοινό.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά σε έναν άνθρωπο που έφυγε σήμερα από τη ζωή και αποτελούσε μέλος του τεχνικού δυναμικού.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε συγκινημένος: «Θέλω να σας πω ότι το Just έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φέτος ενισχύουμε δύο πολύ σημαντικούς οργανισμούς την ΕΛΕΠΑΠ και το Γηροκομείο Πειραιώς. Θέλω σε αυτό το σημείο, να αποχαιρετήσω έναν δικό μας άνθρωπο από το τεχνικό δυναμικό του Open, τον Δημήτρη Ραλάκη που δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή. Τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του και θέλω να σας δώσω κουράγιο και η ζωή συνεχίζεται. Το ίδιο κάνουμε και εμείς και όσο μπορούμε θα είμαστε δίπλα σας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα