Η ασυνήθιστη ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη - «Θέλω να βήχω χωρίς να..»

Δείτε εδώ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ασυνήθιστη ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη - «Θέλω να βήχω χωρίς να..»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, επηρεασμός από την γιορτή των Χριστουγέννων, έκανε και αυτός την δική του ευχή στον Άγιο Βασίλη, μια ευχή λιγάκι.. πρωτότυπη.

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας με την καραντίνα πλέον να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως και όλοι μας, έχει κουραστεί ψυχολογικά από την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα που επικρατούν στην χώρα μας και όχι μόνο.

Έτσι, ο ηθοποιός ευχήθηκε με την σειρά του να τελειώσει όλο αυτό και να έρθει σύντομα το καλοκαίρι, που τόσο πολύ αγαπά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία του λέγοντας πόσο πολύ αγαπάει το καλοκαίρι, ενώ ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει τον Ιούλιο αλλά και να βήχει χωρίς να νιώθει.. δολοφόνος! Στην λεζάντα έγραψε:

«…ψηλά και αγνάντευε !!!!!θέλω από τον Αγιο Βασίλη να μου φέρει τον Ιούλιο …..ελπίζω τότε να μπορώ να βήξω χωρίς να νιώθω δολοφόνος ……#covidfree #ilovesummer» Στο μεταξύ, έχετε δει την πρώην σύντροφο του;

Η ασυνήθιστη ευχή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πρώτη φορά την απιστία του - Η αναφορά στον χωρισμό με την Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct και αποκάλυψε πάρα πολλά! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Βάσω Λασκαράκη αλλά και σε κάποιες απιστίες που έχει κάνει.

Οι αποκαλύψεις του Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό με την Λασκαράκη αλλά και για μια απιστία του παρελθόντος

«Με την Βάσω ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη, την Εύα. Γνωριστήκαμε στην Πολυκατοικία στο 2008.

Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν δύο και τρία και τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν σχέση για δύο και τρεις μήνες. Κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός.»!

Τσιμιτσέλης συνέντευξη Driect χωρισμός Βάσως Λασκαράκη

Και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει την παρασπονδία του εν μέσω σχέσης. Συγκεκριμένα ο Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης. Δε θα πω απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μια σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει.

Εσύ για να το συνειδητοποιήσεις περνάει κάποιος χρόνος. Έχει τελειώσει ήδη η σχέση και μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει ο άλλος. Οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα που σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποια άλλοθι»!