The Bachelor: Το παθιασμένο ραντεβού Βασιλάκου και Αντζελίνας - Δέχτηκε την πρόταση του;

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Το παθιασμένο ραντεβού Βασιλάκου και Αντζελίνας - Δέχτηκε την πρόταση του;

Το ατομικό ραντεβού της Αντζελίνα και του Παναγιώτη στο ξενοδοχείο περιλάμβανε αρκετές.. εκπλήξεις, εντάσεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor.

Το κλίμα ήταν αρκετά ρομαντικό και τρυφερό αλλά η Αντζελίνα, ούσα Αντζελίνα, δεν άργησε να πετάξει τα καρφιά της και να προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Όταν ο Παναγιώτης, δε, της αποκάλυψε πως περνάει ωραία και με άλλη παίκτρια, και όχι μόνο αυτήν, έγινε έξαλλη και ξέσπασε σε φωνές, με τον Bachelor φυσικά να αναρωτιέται πως γίνεται κάθε φορά να καταλήγουν σε καυγά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο Βασιλάκος της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό δώρο, με την Αντζελίνα να ξεχνάει τα πάντα.

Μια ιδιαίτερη πρόταση έκλεισε το ραντεβού, με τον Παναγιώτη να ζητά να περάσει την νύχτα μαζί με την μελαχρινή παίκτρια.

Η Αντζελίνα δεν δίστασε και πήγε στο δωμάτιο του Παναγιώτη, και μετά από μερικά παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν, του δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον ίδιο να το κατανοεί απόλυτα. Δείτε εδώ τα.. μυστικά των 3 φιναλίστ!

The Bachelor: Ο Βασιλάκος άρχισε τις ζήλειες - Η ανάκριση για τον πρώην σύντροφο της Βίβιαν

Πανικός επικράτησε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο πρώτο ραντεβού για το σημερινό (17/12) επεισόδιο του «The Bachelor», με τον ίδιο να μην κρύβει την τρομερή του ζήλεια για την παίκτρια, με την οποία βρέθηκε.

Ο λόγος γίνεται για τη Βίβιαν, που αποτέλεσε την πρώτη κοπέλα, με την οποία περνά μία ολόκληρη μέρα ο πρώτος Bachelor, πηγαίνοντάς τη για μια βόλτα στην Αμοργό, όπου της εξήγησε την αμηχανία, που του προκάλεσε η μητέρα της στο ραντεβού με την ίδια και τον πατριό της.

Η Βίβιαν προσπάθησε να του εξηγήσει, ότι θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Παναγιώτης, δεν του… έσβησε την φωτιά εντελώς.

Στο τέλος, πάντως, της άφησε μια κάρτα, όπου της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, αλλά η Βίβιαν θεώρησε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.