The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Βασιλάκος με την έκπληξη της Νικολέττας

Δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Βασιλάκος με την έκπληξη της Νικολέττας

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor η Νικολέττα ήταν αυτή που πέρασε τελευταία μια μαγική ημέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έμεινε κάγκελο με την έκπληξη που του έκανε.

Στο τέλος κάθε ατομικού ραντεβού, ο Παναγιώτης τους έκανε πρόταση να περάσουν το βράδυ μαζί του, με την Βίβιαν και την Αντζελίνα να το αρνούνται.

Ο Παναγιώτης και η Νικόλ πέρασαν μια φανταστική ημέρα με την Νικολέττα να δηλώνει ότι τον ερωτεύεται κάθε στιγμή όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, όσο γύριζαν πίσω στο ξενοδοχείο αποχαιρετίστηκαν με τον Παναγιώτη να μένει μόνος του με το ποτήρι, όντας απογοητευμένος που δεν δέχτηκε η Νικόλ.

Εκείνη την ώρα η Νικόλ ξανά εμφανίστηκε στην πισίνα χαρίζοντας του παθιασμένα φιλιά, με τον ίδιο να «λιώνει».

Παρόλα αυτά όμως, η κοκκινομάλλα παίκτρια του δήλωσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον Παναγιώτη φυσικά να το καταλαβαίνει. Δείτε εδώ τα.. μυστικά των 3 φιναλίστ!

the bachelor βασιλάκος - νικολέττα

The Bachelor: Το παθιασμένο ραντεβού Βασιλάκου και Αντζελίνας - Δέχτηκε την πρόταση του;

Το ατομικό ραντεβού της Αντζελίνα και του Παναγιώτη στο ξενοδοχείο περιλάμβανε αρκετές.. εκπλήξεις, εντάσεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor.

Το κλίμα ήταν αρκετά ρομαντικό και τρυφερό αλλά η Αντζελίνα, ούσα Αντζελίνα, δεν άργησε να πετάξει τα καρφιά της και να προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Όταν ο Παναγιώτης, δε, της αποκάλυψε πως περνάει ωραία και με άλλη παίκτρια, και όχι μόνο αυτήν, έγινε έξαλλη και ξέσπασε σε φωνές, με τον Bachelor φυσικά να αναρωτιέται πως γίνεται κάθε φορά να καταλήγουν σε καυγά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο Βασιλάκος της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό δώρο, με την Αντζελίνα να ξεχνάει τα πάντα.

Μια ιδιαίτερη πρόταση έκλεισε το ραντεβού, με τον Παναγιώτη να ζητά να περάσει την νύχτα μαζί με την μελαχρινή παίκτρια.

Η Αντζελίνα δεν δίστασε και πήγε στο δωμάτιο του Παναγιώτη, και μετά από μερικά παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν, του δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον ίδιο να το κατανοεί απόλυτα.