The Bachelor: Τεράστιο σοκ! Αυτή η κοπέλα δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Τεράστιο σοκ! Αυτή η κοπέλα δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό

«Ταραχή» ήρθε στη βίλα του «The Bachelor», αφού έφυγε από εκεί μια εκ των κοριτσιών, που πολλοί θεωρούσαν ως μεγάλο φαβορί για την νίκη, έχοντας αναπτύξει εξαιρετική χημεία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία να στείλει τα τρία εναπομείναντα κορίτσια σε ένα ξενοδοχείο, ενώ πέρασε μια μέρα με την καθεμία ξεχωριστά. Ξεκίνησε με τη Βίβιαν, με την οποία πήγε στην Αμοργό και το ραντεβού είχε αρκετή ένταση, αφού έδειξε… ζήλεια για τον πρώην της.

Στη συνέχεια, βγήκε ραντεβού με την Αντζελίνα, με την οποία… πάτησε σταφύλια, ενώ εκεί σημειώθηκε η μεγαλύτερη ένταση από όλα τα ραντεβού, αφού από τον καβγά βρέθηκαν… στο κρεβάτι, με την ίδια όμως να αρνείται στο τέλος να κοιμηθεί μαζί του.

Στο τέλος, το ίδιο παράδειγμα ακολούθησε και η Νικόλ, που βρέθηκε στην Πάρνηθα μαζί με τον Παναγιώτη, πίνοντας σαμπάνια στο τελεφερίκ. Πριν κοιμηθεί, όμως, τον επισκέφθηκε μια τελευταία φορά, πριν από την «Τελετή των Ρόδων».

Σε αυτή, η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, αφού μία κοπέλα δε θα βρεθεί στο σημερινό (18/12) μεγάλο τελικό. Αυτή ήταν η Αντζελίνα, με αποτέλεσμα η Νικόλ και η Βίβιαν να παλεύουν για την καρδιά του.

The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Βασιλάκος με την έκπληξη της Νικολέττας

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor η Νικολέττα ήταν αυτή που πέρασε τελευταία μια μαγική ημέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έμεινε κάγκελο με την έκπληξη που του έκανε.

Στο τέλος κάθε ατομικού ραντεβού, ο Παναγιώτης τους έκανε πρόταση να περάσουν το βράδυ μαζί του, με την Βίβιαν και την Αντζελίνα να το αρνούνται.

Ο Παναγιώτης και η Νικόλ πέρασαν μια φανταστική ημέρα με την Νικολέττα να δηλώνει ότι τον ερωτεύεται κάθε στιγμή όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, όσο γύριζαν πίσω στο ξενοδοχείο αποχαιρετίστηκαν με τον Παναγιώτη να μένει μόνος του με το ποτήρι, όντας απογοητευμένος που δεν δέχτηκε η Νικόλ.

Εκείνη την ώρα η Νικόλ ξανά εμφανίστηκε στην πισίνα χαρίζοντας του παθιασμένα φιλιά, με τον ίδιο να «λιώνει».

Παρόλα αυτά όμως, η κοκκινομάλλα παίκτρια του δήλωσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το βήμα, με τον Παναγιώτη φυσικά να το καταλαβαίνει. Δείτε εδώ τα.. μυστικά των 3 φιναλίστ!

the bachelor βασιλάκος - νικολέττα