Αντώνης Σρόιτερ: «Σπάει» τη σιωπή του για την εκπομπή με τον Πετράκο - «Καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις...»

Τι αποκάλυψε για την εκπομπή που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: «Σπάει» τη σιωπή του για την εκπομπή με τον Πετράκο - «Καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις...»

Ο Αντώνης Σροίτερ μέσα από τη χθεσινή εκπομπή του αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να μιλήσει ανοιχτό για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο, ξεκαθαρίζοντας ότι κλήθηκε να πάρει μία απόφαση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που έκανε ο δημοσιογράφος με τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και εξήγησε στον Αντώνη Σροίτερ πως κακώς δεν βγήκε στον αέρα με έναν αρνητή του ιού.

«Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Αντώνη Σρόιτερ.

Tik Talk Σροίτερ

Ο δημοσιογράφος από τη μεριά του απάντησε: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε. Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

Τι είχε συμβεί με την εκπομπή του Αντώνη Σροίτερ με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Στο «Tik Talk» του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ θα εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος όμως η ανάρτηση - καταγγελία κόλαφος που έκανε λίγο πριν το επεισόδιο στάθηκε η αφορμή το κανάλι να μην το προβάλει καν.

Ο ίδιος, έκανε το γύρισμα για την εν λόγω εκπομπή έναν περίπου μήνα πριν, ωστόσο το επεισόδιο θα μεταδιδόταν εχθές τα μεσάνυχτα, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει το κοινό του για την εμφάνισή του στο πλατό του Αντώνη Σρόιτερ με status-μαχαιριά, αφήνοντας υπόνοιες πως υπάρχει περίπτωση όσα είπε να αλλοιωθούν στο μοντάζ.

Η ανάρτηση κόλαφος του Πετράκου για την εκπομπή του Σρόιτερ

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σρόιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολόγος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι’ αυτό και το δημοσίευσα χθες. Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ… Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.

Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σρόιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ…».

Πετράκος καταγγέλλει την εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA