Πάνος Καλλίδης: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram πριν φύγει για το Survivor

Χαμός στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Καλλίδης: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram πριν φύγει για το Survivor

Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα και πάει στον Άγιο Δομίνικο για να λάβει μέρος στο Survivor, ο Πάνος Καλλίδης έκανε μία άκρως αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τίποτα επίσημα.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει η σχετική ανακοίνωση για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Survivor ωστόσο μαχητές και διάσημοι αποχώρησαν σήμερα από το Ελ. Βενιζέλος.

Ο Πάνος Καλλίδης έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσεις…….. αν δεν το δοκιμασεις!!!!!!».

Πάνος Καλλίδης survivor

Ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν στο Survivor πέρα από τον Πάνο Καλλίδη

Το Survivor ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό και μόλις σήμερα «έσκασαν» τα ονόματα των ανδρών που έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να μπουν στην ομάδα των διασήμων και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά όλα τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.

Βέβαια, μαζί τους δεν θα έχουν τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανακοίνωσε πως θα μείνει δίπλα στη σύζυγό του που είναι έγκυος.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχει ακουστεί ότι μέρος στο Survivor θα λάβει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης. Δείτε εδώ και ποιες γυναίκες έχουν συμφωνήσει.

Survivor Ιωάννης Μελισσανίδης

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Αλέξης ΠαππάςSurvivor Περικλής ΚονδυλάτοςSurvivor Πάνος ΚαλλίδηςSurvivor Μιχάλης Αρναούτης

Survivor: "Βόμβα" από Ατζούν - Θα εμβολιάζει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξασφαλίσει τις δόσεις του εμβολίου ενάντιας στον κορωνοϊό, προκειμένου να το κάνουν οι παίκτες και η παραγωγή του Survivor, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός έχει εξασφαλίσει 350 εμβόλια όπου θα κάνουν όλοι μόλις φτάσουν στο σημείο των γυρισμάτων, ενώ θα μείνουν και 15 μέρες καραντίνα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η εξασφάλιση των εμβολίων έχει γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Αγίου Δομινίκου, όπου εκεί ο Τούρκος έχει ισχυρή δύναμη. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.