Ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη - Ξεκίνησε γυρίσματα στον ALPΗA

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη - Ξεκίνησε γυρίσματα στον ALPΗA

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ελεονώρα Μελέτη και την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Τα γυρίσματα της εκπομπής της ξεκίνησαν και θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Μπορεί πολλά ρεπορτάζ να την ήθελαν να αλλάζει στέγη μετά το τέλος του «Ώρα για Μελέτη» και τον τσακωμό της με τον Νίκο Μάνεση, ωστόσο όχι μόνο παραμένει στο κανάλι, αλλά έρχεται με την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» , η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη μπει στο πλατό, ξεκινώντας γυρίσματα. Η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα τη νέα χρονιά και θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.

Έτσι περνάει τις ημέρες της η Ελεονώρα Μελέτη πριν την επιστροφή της στον ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη εδώ και 2,5 χρόνια ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού έχει γίνει μαμά της Αλεξάνδρας. Οι δυο τους είναι αχώριστες και αυτό φαίνεται από τις προσωπικές τους στιγμές που η περήφανη μαμά μοιράζεται μαζί μας.

Η παρουσιάστρια, μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στην κουζίνα της και έφτιαξε μπισκότα μιας και ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν όμως μόνη της. είχε την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την κορούλα της.

Η Ελεονώρα φυσικά απαθανάτισε αυτό το γεγονός και το μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. μελέτη και κόρη

Στόλισε στο σπίτι της η Ελεονώρα Μελέτη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και καθημερινά βλέπουμε όλους τους διάσημους να στολίζουν τα σπίτια τους. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μοιράστηκαν το υπέροχο δέντρο τους.

Οι εποχές είναι τέτοιες που μας περιορίζουν και δεν χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα όπως θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν πτοεί τις διάσημες οικογένειες που φτιάχνουν το σπίτι τους ώστε ο πολύς χρόνος που περνάμε μέσα σε αυτό να είναι διασκεδαστικός και ευχάριστος.

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους παρέα με το παιδί τους και η παρουσιάστρια μας έδειξε λίγο από αυτό. Δείτε ακόμα μια φωτογραφία της Ελεονώρας που προκάλεσε πανικό.

μελέτη μαροσούλης χριστούγεννα