Στον αέρα του ΣΚΑΙ η Άννα Βίσση - Άφωνος ο παρουσιαστής στο Καλό Μεσημεράκι

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον αέρα του ΣΚΑΙ η Άννα Βίσση - Άφωνος ο παρουσιαστής στο Καλό Μεσημεράκι

Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ βρέθηκε μέσω Skype η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια άφησε άφωνο τον παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι», κάνοντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Ο παρουσιαστής λόγω Χριστουγέννων σταματάει κάνοντας ένα μικρο διάλειμμα, και μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από γνωστή ηθοποιό που τον αποκάλεσε «γελοίο», εμφανίστηκε στην οθόνη του και η τραγουδίστρια.

Με το εμφανίστηκε μάλιστα στην γιγαντοοθόνη η Άννα Βίσση άρχισε να τραγουδά ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες της.

«Χαιρόμαστε που είμαστε στην τελευταία σας εκπομπή», είπε στον Νίκο Μουτσινά.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Θέμης εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες, το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων του αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, συναντήθηκε με τη μαμά του η οποία μάλιστα παρακολουθούσε και την εκπομπή.

Μετά τον ΣΚΑΙ η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί και στο OPEN

Μία τεράστια ανατροπή πρόκειται να σημειωθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδιο του J2US καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, υπάρχει περίπτωση να δούμε μαζί στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή με την Άννα Βίσση.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ωστόσο όπως έκανε γνωστό η εκπομπή Ευτυχείτε, ο Νίκος Κοκλώνης έχει μιλήσει με αρκετούς καλλιτέχνες για να εμφανιστούν στη σκηνή του μουσικού show.

Ένα από τα ονόματα που «παίζει» είναι και αυτό της Άννας Βίσση η οποία ενδέχεται να εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Δείτε εδώ ποιοι είναι οι επιβεβαιωμένοι καλεσμένοι.