The Bachelor: Οι γονείς του Βασιλάκου "πρόδωσαν" την νικήτρια

Μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Οι γονείς του Βασιλάκου

Ο τελικός του «The Bachelor» βρίσκεται σε εξέλιξη και οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου... πρόδωσαν με τον τρόπο τους την νικήτρια του ριάλιτι της αγάπης.

Ο Παναγιώτης έστειλε νωρίτερα ένα γράμμα στα κορίτσια, με τη Βίβιαν να το ανοίγει και να ανακοινώνει στην Νικολέτα, ότι αμφότερες θα γνώριζαν τους γονείς του. Πρώτη πήγε στο ραντεβού η Βίβιαν, η οποία έκανε καλή εντύπωση, με τον πατέρα χαρακτηριστικά να λέει πως «έχει αρχή και τέλος».

Ακολούθησε η Νικόλ, η οποία τους κέρδισε με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της. Η μητέρα του Παναγιώτη δε δίστασε να την εκθειάσει πολλές φορές, με τον ενθουσιασμό των γονιών του να μην κρύβεται. Κάπως έτσι, προβάδισμα για την νίκη φαίνεται να έχει η Νικόλ.

Τελικός The Bachelor σήμερα - Κάνει ή όχι πρόταση γάμου ο Βασιλάκος;

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα το βράδυ στον ALPHA, καθώς σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του ριάλιτι The Bachelor κι ενώ ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια - δείτε εδώ - αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε όλους είναι, θα της κάνει πρόταση γάμου ο Βασιλάκος ή μήπως θα επιλέξει να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στην πραγματική ζωή για να δουν πως θα πάει αυτή τη σχέση;

Όλη η αλήθεια για το τι θα συμβεί σήμερα στον τελικό του The Bachelor

Η αλήθεια είναι πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την αρχή του παιχνιδιού, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, έχει δείξει στην παραγωγή το μέρος που θα ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η δεύτερη αλήθεια είναι πως έχει αγοράσει ήδη το μονόπετρο που θα δώσει στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν ο ίδιος σήμερα θα δώσει και το μονόπετρο στην τυχερή που θα πάρει το τελευταίο τριαντάφυλλο μαζί με την καρδιά του.

Εμείς, βέβαια, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, γνωρίζουμε πως ο Βασιλάκος έχει ήδη χωρίσει με την παίκτρια που επέλεξε από το παιχνίδι. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.