The Bachelor Highlights τελικού: Οι γονείς του Βασιλάκου, η δοκιμασία των κοριτσιών και το μονόπετρο

Όλα όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights τελικού: Οι γονείς του Βασιλάκου, η δοκιμασία των κοριτσιών και το μονόπετρο

Το The Bachelor ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του μεγάλου τελικού. Από τη γνωριμία των κοριτσιών με τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου, στη δοκιμασία στη Μάνη και στο μονόπετρο που προσέφερε ο Παναγιώτης στη νικήτρια.

The Bachelor: Ούρλιαζαν τα κορίτσια με την κάρτα δοκιμασίας - Τι συνέβη

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor ξεκίνησε και τα κορίτσια προχώρησαν σε ουρλιαχτά, με μια ανακοίνωση που τους έγινε για την τελευταία δοκιμασία. Έπαθαν πλάκα με αυτό που διάβασαν.

Η Νικολέτα και η Βίβιαν ήταν οι μοναδικές, που απέμειναν στη βίλα και διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τη δεύτερη να μπαίνει με ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε το ποια είναι η επόμενη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, το γράμμα ανέφερε, ότι οι δύο κοπέλες θα συναντήσουν τους γονείς του Παναγιώτη, με αμφότερες να νιώθουν ένα μικρό… σοκ στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να ενθουσιάζονται με το γεγονός, ότι θα μπορέσουν να έχουν μαζί τους μια πρώτη γνωριμία, πριν εκείνος διαλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του. Δείτε εδώ την κούκλα μητέρα του Έλληνα Bachelor.

The Bachelor: Οι γονείς του Βασιλάκου "πρόδωσαν" την νικήτρια

Ο τελικός του «The Bachelor» βρίσκεται σε εξέλιξη και οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου... πρόδωσαν με τον τρόπο τους την νικήτρια του ριάλιτι της αγάπης.

Ο Παναγιώτης έστειλε νωρίτερα ένα γράμμα στα κορίτσια, με τη Βίβιαν να το ανοίγει και να ανακοινώνει στην Νικολέτα, ότι αμφότερες θα γνώριζαν τους γονείς του. Πρώτη πήγε στο ραντεβού η Βίβιαν, η οποία έκανε καλή εντύπωση, με τον πατέρα χαρακτηριστικά να λέει πως «έχει αρχή και τέλος».

Ακολούθησε η Νικόλ, η οποία τους κέρδισε με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της. Η μητέρα του Παναγιώτη δε δίστασε να την εκθειάσει πολλές φορές, με τον ενθουσιασμό των γονιών του να μην κρύβεται. Κάπως έτσι, προβάδισμα για την νίκη φαίνεται να έχει η Νικόλ.

The Bachelor: "Τσακισμένος" ο Βασιλάκος - Το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

«Τσακισμένος» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για λίγο στο μεγάλο τελικό του «The Bachelor», με ένα πρόβλημα υγείας να τον έχει τρομάξει, χωρίς να το κρύψει.

Ο πρώτος Bachelor έφερε τις δύο φιναλίστ προ των γονιών του, στέλνοντας ένα γράμμα που θα έλεγε, ότι θα τους γνωρίσουν και θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη κουβέντα, πριν εκείνος διαλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του. Πριν από αυτό, όμως, είχε μια αποκάλυψη να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης ανέφερε, ότι ο πατέρας του δεν μπορούσε να έρθει στη βίλα λόγω ενός προβλήματος υγείας. Δεν υπάρχει, όμως, κάποιο σοβαρό θέμα, με εκείνον απλά να μιλά με τις υποψήφιες μέσω βίντεο.

The Bachelor: Αυτή διάλεξε ο Βασιλάκος - Της πέρασε το μονόπετρο στο χέρι

Είναι οριστικό στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποφασίζει το ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του, για να την παντρευτεί, προσφέροντάς της το μονόπετρο στο τέλος της βραδιάς.

Η Βίβιαν και η Νικόλ ήταν οι δύο τελευταίες, που έμειναν στη βίλα, πραγματοποιώντας μερικά τελευταία αξέχαστα ραντεβού μαζί του. Πρώτα γνώρισαν τους γονείς του, με αμφότερες να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια τον ακολούθησαν στη Μάνη, με τον Βασιλάκο να ετοιμάζει δύο ραντεβού για την καθεμία, με αποκορύφωμα ένα τελευταίο δείπνο στα μαγευτικά τοπία της περιοχής.

Στο τέλος, όμως, έπρεπε να αποφασίσει και το έκανε, παρουσιάζοντας την επιλογή του σε ένα εξίσου όμορφο τοπίο της Μάνης. Η κοπέλα που διάλεξε, τελικά, είναι η Νικόλ.