Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη - «Τα αγάπησα όλα τα παιδιά...»

Μίλησε συγκινημένη στις κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη - «Τα αγάπησα όλα τα παιδιά...»

Λίγο μετά τη νίκη της στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στις κάμερες και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το έπαθλο αλλά και την εμπειρία της μέσα στο σπίτι, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αγάπησε όλα τα παιδιά που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η Άννα Μαρία μίλησε για λίγο στις κάμερες καθώς θα δώσει την αναλυτική της συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it.

«Δεν τα έχω βάλει ποτέ κάτω. Να μην ξεχνάτε ποτέ από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι. Εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή, εγώ πάντως τα αγάπησα. Ο καθένας τους έχει μία αξία και ο κόσμος πρέπει να τις αναγνωρίσει. Εγώ έχω αξίες και ποτέ δεν τις πρόδωσα. Για τον κόσμο που με ψήφισε, το ευχαριστώ είναι λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα που έδειξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ξεκαθάρισε πως μετά τη νίκη της, οι μόνοι παίκτες που πλησίασαν την Άννα Μαρία ήταν οι δίδυμοι. Τι τηλεθέαση σημείωσε ωστόσο χθες το Big Brother; Δείτε εδώ.

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του Big Brother

  • Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη είναι 36 χρονών.
  • Κατάγεται από την Κρήτη.
  • Είναι δικηγόρος.
  • Δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα.
  • Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο.
  • Τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη νικήτρια Big Brother

Στο εισαγωγικό της βίντεο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη καυγάδες

Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω”.

Δεν μου αρέσουν οι άντρες οι οποίοι δεν είναι 100% άντρες, γενικότερα δηλαδή που δεν είναι έτσι της παλιάς σχολής. Γι’ αυτό ούτως ή άλλως είμαι και μόνη μου εδώ και δυόμιση χρόνια. Και όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν αγανακτήσει. Σχετικά με το γάμο τώρα που θα ήθελα, το γάμο των ονείρων μου θα ήταν ιδανικό να γίνει σε ένα ωραίο νησί με δύο τρεις χιλιάδες καλεσμένους.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Δημήτρης Πυργίδης

Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει ΝΑ’ΜΑΙ”».