Οργισμένος μετά τον τελικό του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Έφυγε από το στούντιο

Δεν μίλησε στις κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένος μετά τον τελικό του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Έφυγε από το στούντιο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πραγματικά οργισμένος μετά τον χθεσινό λαμπερό τελικό του Big Brother και μάλιστα, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ενώ έφυγε τσαντισμένος από το στούντιο του ΣΚΑΪ, χωρίς να εξηγήσει στην πραγματικότητα τον λόγο.

Τον τελευταίο καιρό οι εντάσεις δεν λείπουν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει απασχολήσει τα μέσα. Η σχέση του με τον Χάρη Βαρθακούρη μοιάζει «παγωμένη» παρόλο που ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κόντρα μεταξύ τους.

Όπως εξήγησε ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απέφυγε τις κάμερες και αποχώρησε από το στούντιο μετά τον τελικό.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε μίλησε χθες στις κάμερες. Με το που τελείωσε το live έφυγε εκνευρισμένος. Μπήκε κατευθείαν στο καμαρίνι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα αν θα βγει για δηλώσεις. Μου είπε “δε θέλω να μιλήσω σήμερα γιατί είμαι εκνευρισμένος με αυτό που είδα στην τηλεόραση”. Τελεία».

Τι συνέβη στο πλατό κατά τη διάρκεια του τελικού του Big Brother με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Λίγο πριν ανακοινώσει η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε ενοχλημένος με το κοντρόλ του ριάλιτι του ΣΚΑΙ και δεν δίστασε να το δηλώσει στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό βρίσκονταν ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Μακρίδης, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε:

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως τον Χάρη Βαρθακούρη που πήγε να τον σταματήσει. Τι έχει πει ωστόσο για την κόντρα τους;

«Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».